bulik58 Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 2 minuty temu, Kapitan_Kurt napisał: Jeszcze druga i trzecia opaska zaciskowa od wylotu armaty są dziwnie od siebie rozsunięte. Dobrze mądrego posłuchać. Jak ta z modelu ma się do oryginału i w razie awarii czym można ją zastąpić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi No właśnie ta zestawowa (Das Werk) jest podobno dobra tylko jak się na nią patrzy tylko z daleka Co do metalowego zamiennika to do Twardego jest bardzo ładna lufka polskiej firmy Aber ----> Aber 35L-148 ( uwaga : Aber 35L-149 nie pasuje !! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Godzinę temu, M.A.V. napisał: Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi No właśnie ta zestawowa (Das Werk) jest podobno dobra tylko jak się na nią patrzy tylko z daleka Co do metalowego zamiennika to do Twardego jest bardzo ładna lufka polskiej firmy Aber ----> Aber 35L-148 ( uwaga : Aber 35L-149 nie pasuje !! ) Jest teraz w dobrej cenie: https://exito.sklep.pl/pl/p/Aber-35L-148-135-Lufa-125mm-armaty-2A46M-do-rosyjskiego-czolgu-T-72M1-T-64AB/42872?srsltid=AfmBOoo9eSq22JPdZajlB7e_KKrHGvPmX9O4FV2kiHCtapm8MpfWPAqq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 2 godziny temu, M.A.V. napisał: Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi No właśnie ta zestawowa (Das Werk) jest podobno dobra tylko jak się na nią patrzy tylko z daleka Co do metalowego zamiennika to do Twardego jest bardzo ładna lufka polskiej firmy Aber ----> Aber 35L-148 ( uwaga : Aber 35L-149 nie pasuje !! ) Potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
halset Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 2 godziny temu, robertmodelarz napisał: Jest teraz w dobrej cenie: https://exito.sklep.pl/pl/p/Aber-35L-148-135-Lufa-125mm-armaty-2A46M-do-rosyjskiego-czolgu-T-72M1-T-64AB/42872?srsltid=AfmBOoo9eSq22JPdZajlB7e_KKrHGvPmX9O4FV2kiHCtapm8MpfWPAqq Już żeśta wszystkie wykupiły 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca 18 minut temu, halset napisał: Już żeśta wszystkie wykupiły Prawo popytu i podaży. towar nie schodził zrobili promocję, Pojawiła się konwersja do T-72 i zadziałało prawo rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano 25 Marca Autor Share Napisano 25 Marca Wy tu o lufach a tymczasem podjąłem decyzję że jednak będą diehle. Patrząc na fotki to w Wesołej były one stosowanie. Były też staluchy aczkolwiek to była wczesna wersja w starym kamuflażu rodem z PRL 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zamir Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca (edytowane) 17 godzin temu, halset napisał: Już żeśta wszystkie wykupiły oj była tylko 1szt Edytowane 25 Marca przez Zamir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Na mojehobby jest ale już bez promki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca W dniu 24.03.2025 o 17:07, M.A.V. napisał: Nie znam się ale się wypowiem bo wypytałem mądrych ludzi Dlatego za radą mędrców ,, co za młodu nakupisz to na starość będziesz mieć ,, zrobiłem mały zapas RB-Model 35B102 Lufa 125 mm L/ 48 T-72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 15 minut temu, bulik58 napisał: Dlatego za radą mędrców ,, co za młodu nakupisz to na starość będziesz mieć ,, zrobiłem mały zapas RB-Model 35B102 Lufa 125 mm L/ 48 T-72 Spekulant !!! 1 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca 4 godziny temu, _OldMan_ napisał: Spekulant !!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Sobota o 10:53 Autor Share Napisano Sobota o 10:53 (edytowane) Koniec pierdol##ia w tym wątku o dupie Maryny!!! Wjeżdżają naprawdę zarąbiste gąski od Ace Project Studio składalność 10/10 !!! Efekt 200/100 !!! Edytowane Sobota o 10:54 przez SnajperTBG 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Sobota o 15:26 Share Napisano Sobota o 15:26 4 godziny temu, SnajperTBG napisał: Koniec pierdol##ia w tym wątku o dupie Maryny!!! Wjeżdżają naprawdę zarąbiste gąski od Ace Project Studio składalność 10/10 !!! Efekt 200/100 !!! Potwierdzam. Ma i ja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi