Avi Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 (edytowane) Witam Dla tych, którzy nie śledzili wątku warsztatowego krótki wstęp. M151A1 z zestawu Academy. Model wykonany w zasadzie 'spudła'. Dodałem jeno kilka drobiazgów jak kanistry, łańcuszek, taśmy ochraniające załogę przed wypadnięciem, zrolowane karimaty, brezent itd. Malowany w całości farbami Lifecolor - podstawowa to IDF Sandgrey '82. Brudzing to Tensacromy tegoż Lifecolora, oraz pigmenty Padrebooks, oleje oraz cieniowanie aerkiem'po całości' Malowanie pojazdu z operacji 'Peace for Galilee', czyli wykurzania palestyńskich bandytów i terrorystów z Libanu. Przyznaję bez bicia, że to dopiero mój trzeci model maszyny 'pełzającej' - zatem, jak zawsze, proszę o odrobinę wyrozumiałości (acz bez przesady). A zatem lecimy: Docelowo model będzie umieszczony na podstawce, wraz dwoma figurantami (a w zasadzie z figurantem i figurantką). No, ale to osobna bajka. Edytowane 9 Listopada 2008 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chudziutki Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Całkiem sympatyczny model. Fajne zadrapania na masce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 też jestem pod wrażeniem... tym bardziej że w sumie to niewielki model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Treevill Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 model pierwsza klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Model sprawia wrażenie bardzo szczegółowego, podoba mi się i gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Bardzo ladnie wykonany, swietnie pomalowany i wycieniowany, nie wspominajac o duzej ilosci szczegolow. Jeden z tych ktore stoja w modelarskich na poleczkach za szklem, jednak gaci przez glowe z wrazenia nie zdejme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Bardzo ladnie wykonany, swietnie pomalowany i wycieniowany, nie wspominajac o duzej ilosci szczegolow. Jeden z tych ktore stoja w modelarskich na poleczkach za szklem, jednak gaci przez glowe z wrazenia nie zdejme. I co tu więcej dodać . Świetna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Faaajny dżipek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 No Klaus rozwaliłeś mnie na drobne tym modelem.Gratulacje !! Jutro obowiązkowo przynies go do salonu ,chce go oblukac na żywca a i paru innych ogladajacych jutro sie trafi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Super model, dobrze że nie zakurzyłeś go bardziej bo efekt by był do d... Tak jak jest, jest super, widać szczegóły i wszystko git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 9 Listopada 2008 Autor Share Napisano 9 Listopada 2008 Dzięki za opinie. Fakt, nie chcialem przegiąć z kurzeniem. Zresztą na fotkach też nie są jakieś tak z góry na dół pokryte pyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 fajny bierz sie powoli za figurantów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barthass Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Cóż tu więcej dodawać , wszystko powiedzieli moi przedmówcy:D Model pierwsza klasa, no i jakie tempo składania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 Piękne wykonanie mało spotykanego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 chce go oblukac na żywca a i paru innych ogladajacych jutro sie trafi:) Dokładnie Moc dobry a wyborny ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Beuzebub Napisano 9 Listopada 2008 Share Napisano 9 Listopada 2008 bajka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 jednak gaci przez glowe z wrazenia nie zdejme. Adammmmmmmmmmmmmmmm..... Model cacuszko(w kwestii obić,syfku itd się nie wypowiem, bo to moje zboczenie) ;) Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 bardzo klimatyczny maluch. Oglądam te wasze izrealskie cuda i niepokój w palcach w te stronę idzie ale ciemna strona mocy nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Nie wiem co jeszcze można powiedzieć - miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Bajeczny model! Swietne obicia i cieniowanie. Az sie wierzyc nie chce, ze to dopiero Twoj trzeci model pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Dla zainteresowanych model można ogladac u mnie w salonie na żywca:) za Żywca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 10 Listopada 2008 Autor Share Napisano 10 Listopada 2008 na żywca:) za Żywca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pencil37 Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 żywiec oczywiście bezalkoholowy ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Godfryd Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 ;D W salonie byłem, model widziałem- na żywo jeszcze lepszy ;] pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamkijak Napisano 10 Listopada 2008 Share Napisano 10 Listopada 2008 Mam pytanko co do tych farbek, jak je rozcienczales. Zazwyczaj maluje aero i Farbam tamiya wiec czy moge uzyc rozcienczalnika tamiya czy raczej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi