panDespota Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Ostatnio ukończona budowa. Wzbogacony o silnik, komory uzbrojenie, fotel, koła z CMK, blaszkę z Eduarda, działka z Mastera i blaszkę z Yahu. Do silnika dokleiłem kilka większych brakujących przewodów. Sporo linii paneli starałem się poszpachlować podpatrując zdjęcia oryginałów. Tym razem nie nitowałem. Malowany Vallejo. Bardzo nie brudziłem bo to z tego co mi się wydaje świeżynki były. Model w malowania 3./JG 1 na którym latał Oblt. Karl-Emil Demuth Zapraszam do galerii 21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 16 Marca Share Napisano 16 Marca Świetny, jak zawsze wygląda na większy. Bardzo mi się podobają twoje prace . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Fajny podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Imponująco się prezentuje z tym odkrytym silnikiem. Bardzo ładny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Super robota. Podoba się bardzo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mh76 Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Bardzo ładnywykonanie pierwsza klasa!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RogerM Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Bardzo fajny ale oszklenie Speciala nie za specjalne (przynajmniej takie wydaje się na zdjęciach). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panDespota Napisano 17 Marca Autor Share Napisano 17 Marca Dziękuję za komentarze. 2 godziny temu, RogerM napisał: ale oszklenie Speciala nie za specjalne (przynajmniej takie wydaje się na zdjęciach). Oszklenie to najsłabsza część tego bardzo fajnego zestawu. Jest słabe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 17 Marca Share Napisano 17 Marca Podoba się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JollyMonk Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca Ucieszyłam się widząc twoji modeli w relacjach z wystawy w Bytomiu. Co ciekawe, ten Spatz jest już drugim modelem z twojej kolekcji (po Maradeura), który chcę skopiować: podoba mi się, jak to zrobiłeś. Kupiłem już model i silnik, ale prawdopodobnie kupię też koła Rezkit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi