indus Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca (edytowane) Zaczynam model firmy Bronco. Na razie działam z podwoziem bez żadnych komplikacji. Edytowane 23 Marca przez indus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca W muzeum w Arsenale w Wiedniu jest taki pojazd, możesz poszukać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca 2 godziny temu, Lipstein napisał: W muzeum w Arsenale w Wiedniu jest taki pojazd, możesz poszukać zdjęć. Dzięki, już namierzyłem wszystkie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Jak budujesz, to ja chętnie popatrzę. Lidyś zbudowałem jego "starszego brata" - M42. Życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Mam gdzieś w zasobach kilka zdjęć takiego wozu z muzeum w Hue w Wietnamie. Jak byś potrzebował daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca 11 godzin temu, Markuz napisał: Mam gdzieś w zasobach kilka zdjęć takiego wozu z muzeum w Hue w Wietnamie. Jak byś potrzebował daj znać. Dziękuje za chęć pomocy. Na razie zebrałem sporo fotek, mam nadzieję, że wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca (edytowane) Właśnie pracuję przy gąsienicach, świetna zabawa. W ogóle Bronco to fajne podejście ma do modelarstwa. Rozdrabniają wszystko na maksa, czuję się jakbym kleił model z kartonu. Jak na razie wszystko pasuje perfekcyjnie. Edytowane 28 Marca przez indus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca MiniArt sobie zobacz. Mąki użyjesz na jamy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi