indus Napisano 23 Marca Share Napisano 23 Marca (edytowane) Zaczynam model firmy Bronco. Na razie działam z podwoziem bez żadnych komplikacji. Edytowane 23 Marca przez indus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca W muzeum w Arsenale w Wiedniu jest taki pojazd, możesz poszukać zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 24 Marca Autor Share Napisano 24 Marca 2 godziny temu, Lipstein napisał: W muzeum w Arsenale w Wiedniu jest taki pojazd, możesz poszukać zdjęć. Dzięki, już namierzyłem wszystkie fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 24 Marca Share Napisano 24 Marca Jak budujesz, to ja chętnie popatrzę. Lidyś zbudowałem jego "starszego brata" - M42. Życzę powodzenia i pozdrawiam Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Markuz Napisano 25 Marca Share Napisano 25 Marca Mam gdzieś w zasobach kilka zdjęć takiego wozu z muzeum w Hue w Wietnamie. Jak byś potrzebował daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 26 Marca Autor Share Napisano 26 Marca 11 godzin temu, Markuz napisał: Mam gdzieś w zasobach kilka zdjęć takiego wozu z muzeum w Hue w Wietnamie. Jak byś potrzebował daj znać. Dziękuje za chęć pomocy. Na razie zebrałem sporo fotek, mam nadzieję, że wystarczy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 28 Marca Autor Share Napisano 28 Marca (edytowane) Właśnie pracuję przy gąsienicach, świetna zabawa. W ogóle Bronco to fajne podejście ma do modelarstwa. Rozdrabniają wszystko na maksa, czuję się jakbym kleił model z kartonu. Jak na razie wszystko pasuje perfekcyjnie. Edytowane 28 Marca przez indus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad-Ciba Napisano 28 Marca Share Napisano 28 Marca MiniArt sobie zobacz. Mąki użyjesz na jamy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 22 Kwietnia Autor Share Napisano 22 Kwietnia (edytowane) Prace na ukończeniu. Ogólnie model składa się fajnie. Oczywiście jest parę błędów w instrukcji i na pewno nie zalecam proponowanej przez producenta kolejności składania. Trzeba przemyśleć co i kiedy, żeby nie narazić się na problemy montażowe. Dorobiłem trochę brakujących elementów, takie detale. Warto wymienić małe uchwyty na korpusie, ponieważ te odlane wyglądają słabo. Dorobię jeszcze pokrowce do zapasowych luf i chyba przejdę do malowania. Edytowane 22 Kwietnia przez indus 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja (edytowane) Model pomalowany. Teraz czeka na łosza. Edytowane 3 Maja przez indus 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja (edytowane) Po olejach, obiciach. Teraz będzie kurzenie. Edytowane 16 Maja przez indus 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Dobrze to wygląda! Niby jeden kolor, a ile kolorów! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Dołączam się do podziwiania. Kolorki genialnie wyglądają. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 17 Maja Share Napisano 17 Maja Jakimi farbami malowales bazowy kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 18 Maja Autor Share Napisano 18 Maja 16 godzin temu, patrykd napisał: Jakimi farbami malowales bazowy kolor? Olive drab Tamiya. Potem faded olive drab z AK plus Buff plus Dark Yellow Tamiya. Potem różne miejsca farbami olejnymi filtry i biedronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 18 Maja Autor Share Napisano 18 Maja 17 godzin temu, copycat napisał: Dołączam się do podziwiania. Kolorki genialnie wyglądają. Dzięki. Lubię jak kolor nie jest monotonny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 20 Maja Share Napisano 20 Maja W dniu 17.05.2025 o 00:48, pmroczko napisał: Dobrze to wygląda! Niby jeden kolor, a ile kolorów! Dokładnie! Podoba się! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 21 Maja Autor Share Napisano 21 Maja (edytowane) Pojazd zakończony. Dodałem kilka szmat, bambeloty różne, rozlane paliwo, trochę błotka itp. Ogólnie fajny pojazd i oryginalny. Bronco dało radę. Teraz figurka i podstawka. Zima w Korei. Edytowane 21 Maja przez indus 7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 22 Maja Share Napisano 22 Maja Malowanie w moim guście, ale gratulacje złożę po wykonaniu podstawki, staraj się dalej! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano wczoraj o 12:24 Autor Share Napisano wczoraj o 12:24 (edytowane) Podstawka w trakcie prac. Na początku wycinka ze styroduru. Obklejenie na taśmę dwustronną dębowym fornirem. Na glebę najpierw AK wet ground, potem VMS smurt mud 2.0. Teraz pójdzie na wikol gleba z doniczki. Przy okazji figurka oficera. Edytowane wczoraj o 12:24 przez indus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Co to za mundur i czapka? M51 czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
indus Napisano 36 minut temu Autor Share Napisano 36 minut temu 3 godziny temu, Lipstein napisał: Co to za mundur i czapka? M51 czy coś? Nie mam pojęcia. Figurka z DEF Model. Na pudełku napis jest "US Tank commander Korea Winter 1950/51" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi