R_Mazzi Posted May 8 Share Posted May 8 Jak w temacie, kolejny wózek z Wielkiej Wojny trafia do garażu na półce. Model to wydruk z F&A (całe 4 części) plus lufy karabinów maszynowych z SyndikateCo. Żołnierzyki - też druk z Peddinghaus-Decals Malowany pędzlem zestawem farbek od AK, czarne obwódki to marker. Ciapy na wzór plansz barwnych z monografii, po fakcie zorientowałem się, że jedna strona jest trochę jakby nie halo w stosunku do fotek pierwowzoru. Sad but true. Ja jestem w miarę zadowolony, bałem się jak marker wytrzyma zabiegi dewastacji, ale dał radę. Co bym zmienił? Na pewno grubość markera, kupiłem jeden do S35 i tego klocka, tu pojedyncza linia wydała mi się za cienka a poprawianie wyszło jak wyszło. Jak ktoś będzie w najbliższą niedzielę w Rybniku to będzie sobie mógł zerknąć na żywo (o ile dojadę, ale taki jest plan). Na żywca wygląda IMO lepiej, chyba za bardzo fotki wykadrowałem A oto i on: Z perspektywy Hansa w okopie: I I grupowa sweet focia w kolegami: 15 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.A.V. Posted May 8 Share Posted May 8 jak zwykle świetnie wyszedł 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrzej_LK Posted May 8 Share Posted May 8 Trzymasz formę, za malowanie pędzlem nieustanny szacunek. Ładna kolekcja 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chorąży Posted May 8 Share Posted May 8 Świetny, podoba mi się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bulik58 Posted May 8 Share Posted May 8 13 godzin temu, R_Mazzi napisał: Fajne te szkraby, na żywo efekt dużo lepszy. Masz wprawę w malowaniu tych maluchów. Super 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiterATS Posted May 8 Share Posted May 8 Rewelacja, czyli w sumie standard w Twoim wykonaniu 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panDespota Posted May 9 Share Posted May 9 Piękny model jak i podstawka. Ładnie się wszystko komponuje. Gratulacje. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts