Aleksander z Zalasu Napisano 15 Maja Share Napisano 15 Maja Jeden z ostatnich ś-ców PZL W-3A. Trafił do policji Ugandy, gdzie był bardzo intensywnie eksploatowany. Odczucia własne co do modelu. Mam wrażenie że zamiast się rozwijać idzie mi coraz gorzej, albo biorę się za zbyt ambitne malowania. Galeria na ścianie. Tu zdjęcia grupowe wszystkich cywilnych Sokołów popełnionych prze ze mnie. Od lewej w kolejności budowy. Galeria na stole pod pomidorem. To by było na tyle jeśli chodzi o cywilne Sokoły. 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 15 Maja Share Napisano 15 Maja Fajna kolekcja to teraz wojskowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Andzin Napisano 15 Maja Share Napisano 15 Maja Gromadka się sukcesywnie powiększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slawbo Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Widzę, że u Ciebie pomidory też czekają na lepszą pogodę A gromadka śmiglaków robi wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja 7 minut temu, slawbo napisał: Widzę, że u Ciebie pomidory też czekają na lepszą pogodę Oj czekają i doczekać się nie mogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bart207skw Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja piękności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Fajne stadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleksander z Zalasu Napisano 16 Maja Autor Share Napisano 16 Maja 3 godziny temu, bart207skw napisał: piękności!!! No to prawda, w tym roku pomidory się udały. Jeśli o tym mówimy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 16 Maja Share Napisano 16 Maja Fajna gromadka śmiglaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek82 Napisano Środa o 06:14 Share Napisano Środa o 06:14 Fajna gromadka. Nawet nie wiedziałem że Uganda ma Sokoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
izzy Napisano Środa o 06:40 Share Napisano Środa o 06:40 Sokoly to dużo powiedziane. Mają jeden egzemplarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi