Bartosz Ciesielski Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca (edytowane) Ostatnie 2 dni umęczałem ramę, wydech, mosty i silnik żeby wygladały na używane . A i koła zaczołem, ogarniać narazie tylko opony pomalowane Edytowane 24 Czerwca przez Bartosz Ciesielski 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 24 Czerwca Autor Share Napisano 24 Czerwca Przypomniałem sobie że mam taką książkę i ona mnie wspomaga 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 24 Czerwca Share Napisano 24 Czerwca Dokumentacja to podstawa! Podoba mi się jak ramę pomalowałeś. Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 25 Czerwca Autor Share Napisano 25 Czerwca 10 godzin temu, pmroczko napisał: Dokumentacja to podstawa! Podoba mi się jak ramę pomalowałeś. Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam! Paweł Dzięki Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca Rama, mosty , silnik zamontowane razem. Zrobiłem ruchomy zawias do uchwytu na koło zapasowe 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 29 Czerwca Autor Share Napisano 29 Czerwca Felgi dostały czarny połysk. Podłoga kabiny od spodu w konserwacji od który przygotowany podkład pod przetarcia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 4 Lipca Share Napisano 4 Lipca Konserwacja podłogi jak ta w moim aucie, nałożona 23 czerwca ; - ) Otworek w uchwycie na zapas trochę wyoblij, bo zostały paprochy po szlifowaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 28 Lipca Autor Share Napisano 28 Lipca Temat naje umarł . U mnie kipa z czasem małymi krokami do przodu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 10 Sierpnia Autor Share Napisano 10 Sierpnia UAZ pomału do przodu. Zmalowany z zewnątrz. Ale z kalkomani przetrwał tylko napisy Policja. Numer taktyczny, z maski sie rozsypał więc wymalowany ręcznie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano Sobota o 21:35 Autor Share Napisano Sobota o 21:35 (edytowane) Po tym jak kalkomanie sie roztentegowały wyalowałem tylne numery radiowozu od ręki. I średnio mi sie to podoba Edytowane Sobota o 21:39 przez Bartosz Ciesielski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator jawkers Napisano wczoraj o 07:45 Super Moderator Share Napisano wczoraj o 07:45 W dniu 10.08.2025 o 10:44, Bartosz Ciesielski napisał: UAZ pomału do przodu. Zmalowany z zewnątrz. Ale z kalkomani przetrwał tylko napisy Policja. Numer taktyczny, z maski sie rozsypał więc wymalowany ręcznie. Te napisy nie wyglądają dobrze. Zamaluj to, zrób maski, naklej i pomaluj aerografem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano wczoraj o 14:02 Share Napisano wczoraj o 14:02 16 godzin temu, Bartosz Ciesielski napisał: Po tym jak kalkomanie sie roztentegowały ... Żeby kalki zwłaszcza te mające parę latek się nie ... roztegowały przemalowuję matowym lakierem bezbarwnym Revella nr.2. przed kąpielą w letniej wodzie. Parę zestawów już mi uratował , 6 godzin temu, jawkers napisał: ew. taki zestaw kalek z Toro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano wczoraj o 15:56 Share Napisano wczoraj o 15:56 Czy te kalki ktoś ma do odsprzedania? Chociaż część do jednego pojazdu. Na rynku brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu Brak wiem cos w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 21 godzin temu Autor Share Napisano 21 godzin temu Jak wrócę to pogarniam na nowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 14 godzin temu, makinen napisał: Czy te kalki ktoś ma do odsprzedania? Chociaż część do jednego pojazdu. Na rynku brak Ma je bez zestawu WOP, nie odsprzedam całości, ale mogę sie podzielić, który zestaw z pozostałego chcesz ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 godzin temu Share Napisano 9 godzin temu 2 godziny temu, chorąży napisał: Ma je bez zestawu WOP, nie odsprzedam całości, ale mogę sie podzielić, który zestaw z pozostałego chcesz ? WOP był najfajniejszy, ale w takim razie WSW bym przytulił razem z rejestracjami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Ok, jutro rano wyślę. Daj adres na privat. Apropos WOP, też szukam, ale one miały feler, grubośc liter była ciut za mała. Mam wzorzec ale nie udało mi sie znależć kogoś, kto by mi wydrukował WOPowskie. Jak znajde to dam znać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Apropos kalek UAZ 1/35 WOP wysłałem teraz zapytanie do https://www.kalko-mania.pl/index.php?id_category=14000&controller=category&id_lang=2 zobaczymy co odpowiedzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi