Bartosz Ciesielski Napisano Wtorek o 20:01 Autor Share Napisano Wtorek o 20:01 (edytowane) Ostatnie 2 dni umęczałem ramę, wydech, mosty i silnik żeby wygladały na używane . A i koła zaczołem, ogarniać narazie tylko opony pomalowane Edytowane Wtorek o 20:02 przez Bartosz Ciesielski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano Wtorek o 20:04 Autor Share Napisano Wtorek o 20:04 Przypomniałem sobie że mam taką książkę i ona mnie wspomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano Wtorek o 23:26 Share Napisano Wtorek o 23:26 Dokumentacja to podstawa! Podoba mi się jak ramę pomalowałeś. Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam! Paweł 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano Środa o 09:57 Autor Share Napisano Środa o 09:57 10 godzin temu, pmroczko napisał: Dokumentacja to podstawa! Podoba mi się jak ramę pomalowałeś. Życzę powodzenia w dalszej budowie i pozdrawiam! Paweł Dzięki Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Rama, mosty , silnik zamontowane razem. Zrobiłem ruchomy zawias do uchwytu na koło zapasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz Ciesielski Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu Felgi dostały czarny połysk. Podłoga kabiny od spodu w konserwacji od który przygotowany podkład pod przetarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi