Sasini Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca (edytowane) Aby nie zaśmiecać działu warsztatowego kolejnymi wątkami o powstających nowych projektach, od tej chwili wszystkie nowości będą pojawiały się tutaj. Zatem zapraszam do obserwowania... Proszę osoby chętne na zakup czegokolwiek o wiadomości prywatne, żeby nie zawalać wątku komentarzami. Edytowane 17 Czerwca przez Sasini 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sam100 Napisano 17 Czerwca Share Napisano 17 Czerwca Jak pisałem na PW - biorę Prosze wpisać na listę oczekujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano Wtorek o 16:49 Autor Share Napisano Wtorek o 16:49 Niebawem trafi do sprzedaży taki zestaw waloryzacyjny, dedykowany do GWH 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dudipl Napisano Środa o 05:07 Share Napisano Środa o 05:07 Super sprawa. Jeden zestaw biorę w ciemno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Środa o 11:06 Share Napisano Środa o 11:06 18 godzin temu, Sasini napisał: Niebawem trafi do sprzedaży taki zestaw waloryzacyjny, dedykowany do GWH a to info nie powinno być w dziale lotnictwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano Środa o 11:21 Autor Share Napisano Środa o 11:21 9 minut temu, Cypis napisał: a to info nie powinno być w dziale lotnictwo ? Tak powinno ale na razie chciałam, żeby wszystko było zbiorczo w jednym wątku, łatwe do znalezienia. Początkowo nie chciałam zaśmiecać forum osobnym wątkiem dla jednego posta, o zapowiedzi jednej konwersji. Aczkolwiek, jak już ruszy sprzedaż to zrobię osobne info na dziale lotniczym bo pojawi się jeszcze info o innej skali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cypis Napisano Środa o 12:09 Share Napisano Środa o 12:09 46 minut temu, Sasini napisał: Tak powinno ale na razie chciałam, żeby wszystko było zbiorczo w jednym wątku, łatwe do znalezienia. Początkowo nie chciałam zaśmiecać forum osobnym wątkiem dla jednego posta, o zapowiedzi jednej konwersji. Aczkolwiek, jak już ruszy sprzedaż to zrobię osobne info na dziale lotniczym bo pojawi się jeszcze info o innej skali. tylko wiesz , nie każdy lotnik zagląda do pancerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Środa o 12:22 Share Napisano Środa o 12:22 @Sasini najlepiej załóż wątek mniej więcej w tym stylu: ACE , dodatki żywiczne, konwersje, druk 3D, i tym podobne co od razu pokieruje zainteresowanych bez względu na tematykę i będziemy od razu w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Środa o 12:25 Share Napisano Środa o 12:25 14 minut temu, Cypis napisał: tylko wiesz , nie każdy lotnik zagląda do pancerki ale lotnik Apache i Mi-24 zdecydowanie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sasini Napisano Środa o 12:31 Autor Share Napisano Środa o 12:31 Tak zrobię, jak pisałam wyżej pojawi się wątek na dziale lotniczym jak już sprzedaż ruszy, bez obaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panmopsik Napisano Środa o 12:54 Share Napisano Środa o 12:54 (edytowane) ślepy jestem, ACE już zaistniało Edytowane Środa o 15:30 przez panmopsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano Środa o 12:57 Share Napisano Środa o 12:57 8 minut temu, panmopsik napisał: ale lotnik Apache i Mi-24 zdecydowanie tak A UH60 i ew, MH60 np. w wersji DAP to już nie? Jakby nie patrzył śmigłowce bojowe są częścią sił lądowych . Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi