Sasini Napisano 18 Marca Autor Napisano 18 Marca Niczego nie wykluczam ale chwilowo mam inne plany 1 Cytuj
Sasini Napisano 4 Czerwca Autor Napisano 4 Czerwca Mały spojler nowego zestawu. Premiera na Babarybie 7 Cytuj
robertmodelarz Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca 1 godzinę temu, Sasini napisał: Mały spojler nowego zestawu. Premiera na Babarybie Model RMF FM Abrams SepV 3 już czeka..... Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca 5 minut temu, robertmodelarz napisał: Model RMF FM Abrams SepV 3 już czeka..... To nie jest do V3… Cytuj
robertmodelarz Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca (edytowane) 24 minuty temu, Kapitan_Kurt napisał: To nie jest do V3… Kumam już wszystko -polska wersja Abramsa M1A1. Edytowane 4 Czerwca przez robertmodelarz Cytuj
Sasini Napisano 4 Czerwca Autor Napisano 4 Czerwca 2 minuty temu, M.A.V. napisał: sorry @Sasini - nie mogłem się powstrzymać Geneza tej pięknej nazwy powinna się znaleźć w tym wątku Cytuj
Grzegorz Grabowski Napisano 4 Czerwca Napisano 4 Czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Sasini napisał: Mały spojler nowego zestawu. Premiera na Babarybie Bekenbałer będzie świetnym kompanem dla Hetmana. Edytowane 4 Czerwca przez Grzegorz Grabowski 2 Cytuj
Witek Cisłak Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca (edytowane) Oznaczenia kompanii naprawdę wyglądały tak tragicznie? Na zdjęciach z Świętoszowa wygląda to dużo lepiej. No i smok w okręgu na lewej burcie wieży BEKENBAŁERA powinien chyba mieć jaśniejsze płomienie i 1? Pozdrowienia Witek Edytowane 5 Czerwca przez Witek Cisłak Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca 51 minut temu, Witek Cisłak napisał: Oznaczenia kompanii naprawdę wyglądały tak tragicznie? Na zdjęciach z Świętoszowa wygląda to dużo lepiej. No i smok w okręgu na lewej burcie wieży BEKENBAŁERA powinien chyba mieć jaśniejsze płomienie i 1? Pozdrowienia Witek Panie Witku, tak to wygląda w rzeczywistości - dosłownie. Cytuj
Witek Cisłak Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca 4 minuty temu, Kapitan_Kurt napisał: Panie Witku, tak to wygląda w rzeczywistości - dosłownie. No i OK. Chciałem się tylko upewnić bo na fotkach widać że nie są równiutkie ale że aż tak... Kto by pomyślał Co prawda ja już jestem stary dziadek ale z tym Panem to przesada Pozdrowienia Witek Cytuj
Kapitan_Kurt Napisano 5 Czerwca Napisano 5 Czerwca 11 minut temu, Witek Cisłak napisał: No i OK. Chciałem się tylko upewnić bo na fotkach widać że nie są równiutkie ale że aż tak... Kto by pomyślał Co prawda ja już jestem stary dziadek ale z tym Panem to przesada Pozdrowienia Witek Szablony pewnie były proste, ale tak sie dzieje jak sie szpraja na maksa odpala na bliskiej odległości. A potem po jego ściągnięciu nadmiar farby na krańcach szablonu niszczy równe krawędzie 2 Cytuj
Sasini Napisano 5 Czerwca Autor Napisano 5 Czerwca Generalnie starałam się je odtworzyć jak najdokładniej. Zamysł był taki, żeby po nałożeniu psiknąć to jeszcze z aerografu i dodać efekt rozmycia. Ewentualnie potraktować gąbeczką/pędzelkiem. Co do naklejki ze smokiem, jest ona tak niewielka, że umyślnie zrobiłam ciemniejsze tło i jasną resztę, żeby to w ogóle było widoczne. Najpewniej smok i tak zleje się w plamę… 2 Cytuj
Sasini Napisano 7 Czerwca Autor Napisano 7 Czerwca Premiera na konkursie Babaryba w Warszawie 13.14.06 (ilość ograniczona) Zamówienia będą realizowane po konkursie. Więcej informacji niebawem Cytuj
grzesioc Napisano 11 Czerwca Napisano 11 Czerwca Pyszny zestaw. A co to za anteny? Czy są częścią zestawu? Cytuj
Sasini Napisano 11 Czerwca Autor Napisano 11 Czerwca 6 minut temu, grzesioc napisał: Pyszny zestaw. A co to za anteny? Czy są częścią zestawu? Tak, nie dopisałam. Anteny toczone firmy Master, są oczywiście elementem zestawu Cytuj
robertmodelarz Napisano 13 Czerwca Napisano 13 Czerwca Mam już swój zestaw!!! Widać potencjał firmy i moc druku 3D. Prosto ze stoiska!!!! 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi