krzychu83 Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca (edytowane) Czołem Zlepiona w ostatnim czasie radziecka wyrzutnia BM-13 na podwoziu ZIS-151, w służbie Ludowego Wojska Polskiego. Jest to model Zvezdy w skali 1/35 z dodatkami (Pazer Art - koła, Eduard - blachy, Quinta Studio - wnętrze, druk 3D - rakiety), bo niestety prosto z pudło jest to bardzo średni model. Całość malowana Gunze 4BO 1947 Pozdrawiam i zapraszam do galerii jak również do konstruktywnej krytyki. Edytowane 7 Lipca przez krzychu83 20 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_OldMan_ Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Jakiś producent i skala w tytule ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 7 Lipca Share Napisano 7 Lipca Fajny model, podoba mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SnajperTBG Napisano Wtorek o 05:20 Share Napisano Wtorek o 05:20 Jak zawsze w twoim wykonaniu miód na moje oczęta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano Wtorek o 05:50 Share Napisano Wtorek o 05:50 Podoba mi się. Zrobiony w stylu jaki lubię. Fajnie pomalowany, nie uwalony za bardzo. Jestem na TAK. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Wtorek o 08:45 Share Napisano Wtorek o 08:45 Świetny model. Podoba mi się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Wtorek o 09:32 Share Napisano Wtorek o 09:32 Szczęka opada. Model i podstawka tradycyjnie pierwsza klasa. Ludowe Wojsko Polskie to temat rzeka..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano Wtorek o 11:08 Autor Share Napisano Wtorek o 11:08 Dziekuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano Wtorek o 17:21 Share Napisano Wtorek o 17:21 inwestycja w dodatki bez wątpienia się opłaciła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
push-up78 Napisano Wtorek o 18:31 Share Napisano Wtorek o 18:31 (edytowane) Katiusza kaprala Janusza się bardzo podoba. Edytowane Wtorek o 18:32 przez push-up78 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano Wtorek o 19:48 Autor Share Napisano Wtorek o 19:48 2 godziny temu, M.A.V. napisał: inwestycja w dodatki bez wątpienia się opłaciła W zasadzie była koniecznością.... koła tragiczne, osłony reflektorów dramat, rakiety kiepsko spasowane i szpachlowanie tego zajęło by wieki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano Piątek o 18:56 Share Napisano Piątek o 18:56 Otwieram galerię i WOW (łał). Bardzo cholernie realistyczny model, ani grama plastikowości, czuć smar i jak zawsze świetna robota w Twoim wykonaniu. Chabry z poligonu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu83 Napisano wczoraj o 10:10 Autor Share Napisano wczoraj o 10:10 15 godzin temu, TAW napisał: Otwieram galerię i WOW (łał). Bardzo cholernie realistyczny model, ani grama plastikowości, czuć smar i jak zawsze świetna robota w Twoim wykonaniu. Chabry z poligonu Dzięki Żebyś wiedział, jak sadziłem trawkę, to zastanawiałem się co tam jeszcze dać i w tym momencie na playliście zabrzmiał Rynkiewicz :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi