makinen Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Zawsze chcialem go mieć, wiec…kupiłem 4 . Ten potraktowany ćwiczenie, żeby zapoznać się z materią. Bardzo przyjemne autko mikro w porównaniu do HMMWV, czy MRAPów. Zostałem fanem tego pojazdu. 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia Ładnie się prezentuje Gratuluję udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia (edytowane) Te RPG na tylnych fotelach sztosI kawał dobrej roboty modelarskiej w komorze silnika.I te graty na tyle nadają klimat Edytowane 7 Sierpnia przez Wujciobryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Ej Piotrek jak UAZ to tylko w jedynym prawilnym malowaniu czyli z WOP-u , auto super jak wszystkie w Twoim wykonaniu. W takim UAZ-ie spędziłem długie godziny najpierw z tyłu na tych trzech siedzeniach a po roku jako dysponent koło kierowcy. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Fajny taki jakby mało amerykański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia No to stelaż do Rd-115 masz już opanowany. Elegancka rzecz. Jestem spokojny o losy kolejnych projektów. Przyda Ci się zmiana klimatu od psychozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Widać że przy silniku roboty nie brakuje, widziałem inne twoje warsztaty i... To chyba niemożliwe żebyś coś kiedyś zrobił nie tak. PS: fajny RPG na tylnych fotelach, a reszta podkreśla ten wspaniały klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Jak prawdziwy podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia (edytowane) 12 godzin temu, Robi napisał: Widać że przy silniku roboty nie brakuje, widziałem inne twoje warsztaty i... To chyba niemożliwe żebyś coś kiedyś zrobił nie tak. PS: fajny RPG na tylnych fotelach, a reszta podkreśla ten wspaniały klimat @Robi- dziekuję, ale uwierz, za baboli narobiłem rozmaitych tu i ówdzie w „karierze” Edytowane 9 Sierpnia przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia 13 godzin temu, Gerd napisał: No to stelaż do Rd-115 masz już opanowany. Elegancka rzecz. Jestem spokojny o losy kolejnych projektów. Przyda Ci się zmiana klimatu od psychozy. Chyba mnie te UAZy wkręciły. Ryje w necie szukając jakiegoś fajnego pomysłu. Wszelkiej maści guntrucki z Ukrainy mnie nie interesują. Jakieś ciekawe malowanie? Może jeszcze coś z 18 BDSZ? Sprawa jest rozwojowa. @Gerd- „ten z anteną” się robi już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Jak ciekawy UAZ to przygotowany do zrzutu na platformie, w jedynie słusznym malowaniu 6 PDPD. Mam parę zdjęć z takowego z Muzeum Lotnictwa w Krakowie, mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia Świetny model, ruscy wypuszczają kalki cywilne np. z wyjadu na Elbrus za przedmówcami polecam WOP, można urozmaicić dodatkowymi oznaczeniami z ostatnich ćwiczeń rezerwy a więc żółty trójkąt na białym kwadracie a4 na tyle (lewa strona) pojazdu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia @chorąży- dzięki za koncept. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 14 Sierpnia Autor Share Napisano 14 Sierpnia Godzinę temu, Michal_G napisał: Jak ciekawy UAZ to przygotowany do zrzutu na platformie, w jedynie słusznym malowaniu 6 PDPD. Mam parę zdjęć z takowego z Muzeum Lotnictwa w Krakowie, mogę podesłać. Znam te opcje, ale platforma to dłubanina w scratchu. Sam pojazd bez platformy, to chyba lipa, ale mogę się mylić. Będę wdzięczny za foto i ocenie sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 14 Sierpnia Share Napisano 14 Sierpnia (edytowane) Jeszcze jedna propozycja (GOPR) i już nie zaśmiecam Edytowane 14 Sierpnia przez chorąży . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia W dniu 9.08.2025 o 11:05, makinen napisał: Jakieś ciekawe malowanie? Może jeszcze coś z 18 BDSZ? Sprawa jest rozwojowa. @Gerd- „ten z anteną” się robi już. W ciekawym malowaniu i wyposażeniu w UB- 16-57 UMP wersja Afgańska Irak z SPG-9 NRD-owski dla spadochroniarzy Polskie Kalki TORO z museum w Poznaniu z kompani regulacji ruchu wrak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 15 Sierpnia Autor Share Napisano 15 Sierpnia dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia (edytowane) Świetny. Podoba się. A co do ciekawych inspiracji to może coś na czerwono. Edytowane 15 Sierpnia przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia 4 godziny temu, makinen napisał: Zostały ci jeszcze 3 więc : jeden będzie czerwonych beretów , drugi niebieskich mundurków (Mi/policji) , trzeci to strażak lub GOPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 15 Sierpnia Share Napisano 15 Sierpnia (edytowane) UAZ na platformie P-7 - ugrzęzłem na nim, a w zasadzie na niej. z ciekawostek DDR-owski Luftsturmregiment-40 "Willy Sanger" bułgarski SOF (Irak-2004) jeśli nie obce to w takim razie i jeszcze raz 6PDPD: ...ajajaj..... OFF-TOP się z Twojej galerii zrobił... przepraszam, Edytowane 15 Sierpnia przez Gerd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 20 Sierpnia Share Napisano 20 Sierpnia Skoro Kolega Gerd (w tej tematyce jak zawsze niezawodny!) wrzucił już zdjęcia UAZ-a na P-7 to ja się powstrzymam (ale gdyby trzeba było więcej tego samego egzemplarza z MLP to służę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano 21 Sierpnia Share Napisano 21 Sierpnia Poza WOP ten ponizej też chyba można uznać za kultowy Boguś L. i Demony wojny.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 21 Sierpnia Autor Share Napisano 21 Sierpnia (edytowane) 59 minut temu, chorąży napisał: Poza WOP ten ponizej też chyba można uznać za kultowy Boguś L. i Demony wojny.. Dobre !!!!!! Edytowane 21 Sierpnia przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi