makinen Napisano 6 Sierpnia Share Napisano 6 Sierpnia Zawsze chcialem go mieć, wiec…kupiłem 4 . Ten potraktowany ćwiczenie, żeby zapoznać się z materią. Bardzo przyjemne autko mikro w porównaniu do HMMWV, czy MRAPów. Zostałem fanem tego pojazdu. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia Ładnie się prezentuje Gratuluję udanego modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wujciobryan Napisano 7 Sierpnia Share Napisano 7 Sierpnia (edytowane) Te RPG na tylnych fotelach sztosI kawał dobrej roboty modelarskiej w komorze silnika.I te graty na tyle nadają klimat Edytowane 7 Sierpnia przez Wujciobryan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adams M1A1 Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Ej Piotrek jak UAZ to tylko w jedynym prawilnym malowaniu czyli z WOP-u , auto super jak wszystkie w Twoim wykonaniu. W takim UAZ-ie spędziłem długie godziny najpierw z tyłu na tych trzech siedzeniach a po roku jako dysponent koło kierowcy. Pozdr. A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Fajny taki jakby mało amerykański. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia No to stelaż do Rd-115 masz już opanowany. Elegancka rzecz. Jestem spokojny o losy kolejnych projektów. Przyda Ci się zmiana klimatu od psychozy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 8 Sierpnia Share Napisano 8 Sierpnia Widać że przy silniku roboty nie brakuje, widziałem inne twoje warsztaty i... To chyba niemożliwe żebyś coś kiedyś zrobił nie tak. PS: fajny RPG na tylnych fotelach, a reszta podkreśla ten wspaniały klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 9 Sierpnia Share Napisano 9 Sierpnia Jak prawdziwy podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia (edytowane) 12 godzin temu, Robi napisał: Widać że przy silniku roboty nie brakuje, widziałem inne twoje warsztaty i... To chyba niemożliwe żebyś coś kiedyś zrobił nie tak. PS: fajny RPG na tylnych fotelach, a reszta podkreśla ten wspaniały klimat @Robi- dziekuję, ale uwierz, za baboli narobiłem rozmaitych tu i ówdzie w „karierze” Edytowane 9 Sierpnia przez makinen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano 9 Sierpnia Autor Share Napisano 9 Sierpnia 13 godzin temu, Gerd napisał: No to stelaż do Rd-115 masz już opanowany. Elegancka rzecz. Jestem spokojny o losy kolejnych projektów. Przyda Ci się zmiana klimatu od psychozy. Chyba mnie te UAZy wkręciły. Ryje w necie szukając jakiegoś fajnego pomysłu. Wszelkiej maści guntrucki z Ukrainy mnie nie interesują. Jakieś ciekawe malowanie? Może jeszcze coś z 18 BDSZ? Sprawa jest rozwojowa. @Gerd- „ten z anteną” się robi już. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano Czwartek o 10:10 Share Napisano Czwartek o 10:10 Jak ciekawy UAZ to przygotowany do zrzutu na platformie, w jedynie słusznym malowaniu 6 PDPD. Mam parę zdjęć z takowego z Muzeum Lotnictwa w Krakowie, mogę podesłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Czwartek o 11:02 Share Napisano Czwartek o 11:02 Świetny model, ruscy wypuszczają kalki cywilne np. z wyjadu na Elbrus za przedmówcami polecam WOP, można urozmaicić dodatkowymi oznaczeniami z ostatnich ćwiczeń rezerwy a więc żółty trójkąt na białym kwadracie a4 na tyle (lewa strona) pojazdu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Czwartek o 11:33 Autor Share Napisano Czwartek o 11:33 @chorąży- dzięki za koncept. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Czwartek o 11:34 Autor Share Napisano Czwartek o 11:34 Godzinę temu, Michal_G napisał: Jak ciekawy UAZ to przygotowany do zrzutu na platformie, w jedynie słusznym malowaniu 6 PDPD. Mam parę zdjęć z takowego z Muzeum Lotnictwa w Krakowie, mogę podesłać. Znam te opcje, ale platforma to dłubanina w scratchu. Sam pojazd bez platformy, to chyba lipa, ale mogę się mylić. Będę wdzięczny za foto i ocenie sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chorąży Napisano Czwartek o 12:47 Share Napisano Czwartek o 12:47 (edytowane) Jeszcze jedna propozycja (GOPR) i już nie zaśmiecam Edytowane Czwartek o 12:47 przez chorąży . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Piątek o 07:44 Share Napisano Piątek o 07:44 W dniu 9.08.2025 o 11:05, makinen napisał: Jakieś ciekawe malowanie? Może jeszcze coś z 18 BDSZ? Sprawa jest rozwojowa. @Gerd- „ten z anteną” się robi już. W ciekawym malowaniu i wyposażeniu w UB- 16-57 UMP wersja Afgańska Irak z SPG-9 NRD-owski dla spadochroniarzy Polskie Kalki TORO z museum w Poznaniu z kompani regulacji ruchu wrak 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makinen Napisano Piątek o 10:22 Autor Share Napisano Piątek o 10:22 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Piątek o 13:31 Share Napisano Piątek o 13:31 (edytowane) Świetny. Podoba się. A co do ciekawych inspiracji to może coś na czerwono. Edytowane Piątek o 13:35 przez Endrju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulik58 Napisano Piątek o 14:44 Share Napisano Piątek o 14:44 4 godziny temu, makinen napisał: Zostały ci jeszcze 3 więc : jeden będzie czerwonych beretów , drugi niebieskich mundurków (Mi/policji) , trzeci to strażak lub GOPR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano Piątek o 19:34 Share Napisano Piątek o 19:34 (edytowane) UAZ na platformie P-7 - ugrzęzłem na nim, a w zasadzie na niej. z ciekawostek DDR-owski Luftsturmregiment-40 "Willy Sanger" bułgarski SOF (Irak-2004) jeśli nie obce to w takim razie i jeszcze raz 6PDPD: ...ajajaj..... OFF-TOP się z Twojej galerii zrobił... przepraszam, Edytowane Piątek o 19:38 przez Gerd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi