Moses Napisano wczoraj o 20:19 Share Napisano wczoraj o 20:19 2 minuty temu, Xmen napisał: Dlatego nie gniewajcie się ale galerii nie będzie. Nope. Galeria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 18 godzin temu Autor Share Napisano 18 godzin temu 7 godzin temu, Moses napisał: Nope. Galeria. Nie widzę sensu robienia galerii w przypadku gdy model jest spiepszony i to z mojej winy. Poszedł na półkę i tyle. Może kiedyś zrobię następnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Pozwól nam ocenić w galerii czy jest spieprzony czy nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Xmen napisał: Nie widzę sensu robienia galerii W związku z takim "podejściem" informuję forumowiczów, że będę protestował i w ramach protestu nie pokażę już żadnej galerii (na razie w tym roku) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 15 godzin temu Autor Share Napisano 15 godzin temu 31 minut temu, abtb napisał: W związku z takim "podejściem" informuję forumowiczów, że będę protestował i w ramach protestu nie pokażę już żadnej galerii (na razie w tym roku) I Ty przeciwko mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abtb Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Godzinę temu, Xmen napisał: I Ty przeciwko mnie. Jakaś nadinterpretacja tu nastąpiła Skoro ty nie umieszczasz galerii to dla czego ja muszę? Też nie będę, bo mi w ostatnim modelu kółeczko troszkę się przekrzywiło (a może jest i prosto - ot takie tam muchy w nosie ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TM48 Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu @Xmen Zrób galerię i skasuj zdjęcia po pięciu minutach. Będzie wilk syty i owca cała. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu 14 godzin temu, Xmen napisał: opary farby do środka ?? czym kleiles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 9 godzin temu Autor Share Napisano 9 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, BRAVO112 napisał: ?? czym kleiles ? Na 100% to jest "pamiątka" po malowaniu . Dziękuję wszystkim którzy zaglądali do tego warsztatu i wspierali mnie w tej nierównej walce. Do następnego modelu. Edytowane 8 godzin temu przez Xmen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GreGG24 Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Szkoda, bo fajnie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu I dajesz z galerią, nie po to tu tyle zaglądaliśmy, klawiatury/ekrany tel wystukiwaliśmy każdy model ma coś co autor widzi a widownia niekoniecznie, zobaczymy, ocenimy - będzie najwyżej pouczająca lekcja dla odwiedzających. Me-210 występuje tak rzadko w przyrodzie że mus obejrzeć Pozdr ww 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu Nie róbcie dramy.To tylko zabawka z plastiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu (edytowane) Przecież dokładałeś blachy, to jak tylko z plastiku? 🫤 Nie rób dramy, to tylko drobny defekt na udanym modelu Edytowane 4 godziny temu przez wuwumaster 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 3 godziny temu Autor Share Napisano 3 godziny temu Dla mnie temat galerii jest zakończony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuwumaster Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu Oki, szkoda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Xmen napisał: Dla mnie temat galerii jest zakończony. Decyzję szanuję, czekam na kolejny model . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, barszczo napisał: Decyzję szanuję, czekam na kolejny model . Dziękuję. Następny będzie bez prowadzonego wątku warsztatowego. PS.Linka anteny zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 2 godziny temu Share Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, Xmen napisał: Następny będzie bez prowadzonego wątku warsztatowego. Czyli od razu galeria. Super . 13 minut temu, Xmen napisał: PS.Linka anteny zrobiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, barszczo napisał: Czyli od razu galeria. Super . A to się jeszcze okaże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi