barszczo Napisano 2 Kwietnia Autor Share Napisano 2 Kwietnia Pęseta . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 2 Kwietnia Share Napisano 2 Kwietnia Che-mia! Che-mia! Jak dobrze podlałeś jakimś Solem czy innym i siądą porządnie, to żadna ilość White Spirit ich nie ruszy tylko trzeba delikatnie patyczkiem potem głaskać, a nie brutalną siłą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia Folie z kalek zdjąłem mechanicznie bez większych problemów. Drobne poprawki były robione dosłownie w dwóch miejscach, całość kalek zabezpieczona połyskiem. Zabrałem się też trochę za drobnicę, część jest już w finalnych kolorach. A teraz najwyższa pora na makijaż całości . Stan prac: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia Swoją drogą nie myślałeś o malowaniu oznaczeń od masek? Znam takiego jednego z ploterem tnącym, zapasem arkusików kabuki i programem CADowskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia 1 minutę temu, jachud3 napisał: Swoją drogą nie myślałeś o malowaniu oznaczeń od masek? Znam takiego jednego z ploterem tnącym, zapasem arkusików kabuki i programem CADowskim... Będę potrzebował do Defianta i późnego Spita V z 303 Dywizjonu, przy moim tempie pewnie za jakieś 30 lat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia To sobie zapisz i słyszymy się w 2056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Helmut Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia 20 godzin temu, jachud3 napisał: Swoją drogą nie myślałeś o malowaniu oznaczeń od masek? Znam takiego jednego z ploterem tnącym, zapasem arkusików kabuki i programem CADowskim... O? A ile bierze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia 2 godziny temu, Helmut napisał: O? A ile bierze? Normalnie pół grama, chyba że gorszy dzień jest 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 3 Maja Autor Share Napisano 3 Maja Kończymy powoli, początki makijażu: 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 3 Maja Share Napisano 3 Maja Spód wygląda dobrze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja spod (Sky) osłony silnika odcina się bardzo od reszty modelu. Nie wiem czy to zamierzone, czy niedopatrzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 4 Maja Autor Share Napisano 4 Maja Godzinę temu, Moses napisał: Nie wiem czy to zamierzone, czy niedopatrzenie. Jak najbardziej zamierzone, jest tam kilka takich miejsc . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 4 Maja Share Napisano 4 Maja Miód na oczy. Już sam nie wiem w których barwach mi się bardziej podoba. W każdym razie efekty na spodzie miód 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 8 Maja Share Napisano 8 Maja Wygląda świetnie, a spód jeszcze lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi