Jarekk Napisano 27 Czerwca 2010 Autor Share Napisano 27 Czerwca 2010 W temacie załoga jak również diorama jest początkujacy.Może się zdecyduję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Złośliwiec Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Ja bardzo zachęcam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 początkujacy skromność piękna cecha, ale Panie, ten tego, publiczność się niecierpliwi... Ja bardzo zachęcam i ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
[EC]Duke Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 I ja się dołączam do próśb. Sam model to dla mnie nieosiągalny poziom na razie. Wygląda pięknie. Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 27 Czerwca 2010 Share Napisano 27 Czerwca 2010 Duke"]Sam model to dla mnie nieosiągalny poziom na razie. Tak jak i dla mnie. Naprawdę świetnie wygląda i jestem pełen podziwu włożonej w niego pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 2 Lipca 2010 Autor Share Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Ostatnie "pudrowania" zakończone. Przedstawiam końcowe zdjęcia w warsztacie. Brak jeszcze refraktora-szperacza który schnie. Jutro przeprowadzka do galerii. Pigment MIG-a "Europe Dust" na zdjęciu z lampą wychodzi strasznie rudo Edytowane 2 Lipca 2010 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mae Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Genialny! Bardzo ambitny projekt, dawno na tym forum nie widziałem czegoś podobnego. Gratulacje :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Świetny ,poprostu świetny ! Koło TK-D czy jakoś tam będzie wyglądał wyśmienicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 2 Lipca 2010 Share Napisano 2 Lipca 2010 Wspaniała robota! Moje Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 3 Lipca 2010 Autor Share Napisano 3 Lipca 2010 Dziękuję za przychylne opinie. Ilość wejść do tematu była dla mnie najlepszym dopingiem przez ten rok. Pewnie kolejny byłby lelszy ale wystarczy. Temat zamykamy Ostatnie techniczne zdjęcia aby jeszcze coś poprawić i.. KONIEC KONIEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
knightrider Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 No super Gratuluje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarekk Napisano 17 Września 2010 Autor Share Napisano 17 Września 2010 Miło mi, że się podoba. Skompletowałem już komplet materiałów na małą podstawkę z piaskiem i trawką, ale jakoś nie mogę sie zabrać za tę pierwszą eksperymentalną postawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konrad C Napisano 18 Września 2010 Share Napisano 18 Września 2010 Eh szkoda że nie ma takiego w 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi