abtb Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Witam Dziś w galerii kolejny "samolot z szachownicą" w moim wykonaniu - SBLim-1. Model został zbudowany na bazie "informacji" zaczerpniętych z filmu "Na niebie i na ziemi", gdzie ma swój kilku minutowy występ na płycie lotniska. O wszystkich niuansach i uwagach pisałem w warsztacie, więc jak ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć to proszę sobie poczytać: Ogólnie model zrobiłem sobie wg własnego widzimisię na własną półeczkę i jest to już ósmy model w kolekcji małych MiG-ów A zatem nasz bohater: SBLim-1, prawdopodobnie 1 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego "Warszawa" , Mińsk Mazowiecki, Polska, 1973/4 rok I z kolegą z warsztatu: oraz całe moje szkolne stadko "po polsku" Fotek jak to u mnie - dużo, a nawet bardzo dużo, bo mi się tak nacykało z powodu dwóch sesji fotograficznych Informacyjnie informuję, że jak na "niebieskim" wybiorą temat konkursu pt. "Czerwony", to jest duża szansa na to, że zbuduję jeszcze Lim-a (a może nawet i dwa ) 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Na modelach polskich samolotów się nie znam więc pozwolę sobie napisać.Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu A "weś ty ić stond". Masówka jakaś. Ja pół roku próbuję jednego złożyć, pewnie wyjdzie byle jak, a Ty kolejnego ślicznego szkraba machnąłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 14 godzin temu Share Napisano 14 godzin temu Super kolekcja podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu Bardzo fajny SBLim, rodzinka wręcz zacna. Podziwiam tempo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Powtarzam jak poprzednio: super robota z malowaniem. Dobrze, że dałeś zdjęcie w parze z 05, bo człowiek gotów pomyśleć, że tylko numery przekleiłeś. (Chociaż kto wie czy nie fotoszopka... ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano 3 godziny temu Share Napisano 3 godziny temu Jestem pod wrażeniem całej trójcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi