abtb Posted November 2 Share Posted November 2 Witam Dziś w galerii kolejny "samolot z szachownicą" w moim wykonaniu - SBLim-1. Model został zbudowany na bazie "informacji" zaczerpniętych z filmu "Na niebie i na ziemi", gdzie ma swój kilku minutowy występ na płycie lotniska. O wszystkich niuansach i uwagach pisałem w warsztacie, więc jak ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć to proszę sobie poczytać: Ogólnie model zrobiłem sobie wg własnego widzimisię na własną półeczkę i jest to już ósmy model w kolekcji małych MiG-ów A zatem nasz bohater: SBLim-1, prawdopodobnie 1 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego "Warszawa" , Mińsk Mazowiecki, Polska, 1973/4 rok I z kolegą z warsztatu: oraz całe moje szkolne stadko "po polsku" Fotek jak to u mnie - dużo, a nawet bardzo dużo, bo mi się tak nacykało z powodu dwóch sesji fotograficznych Informacyjnie informuję, że jak na "niebieskim" wybiorą temat konkursu pt. "Czerwony", to jest duża szansa na to, że zbuduję jeszcze Lim-a (a może nawet i dwa ) 24 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xmen Posted November 2 Share Posted November 2 Na modelach polskich samolotów się nie znam więc pozwolę sobie napisać.Świetny model. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
giberes Posted November 2 Share Posted November 2 A "weś ty ić stond". Masówka jakaś. Ja pół roku próbuję jednego złożyć, pewnie wyjdzie byle jak, a Ty kolejnego ślicznego szkraba machnąłeś 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adamo722 Posted November 2 Share Posted November 2 Super kolekcja podoba się 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted November 2 Share Posted November 2 Bardzo fajny SBLim, rodzinka wręcz zacna. Podziwiam tempo . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted November 2 Share Posted November 2 Fajny model. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted November 2 Share Posted November 2 Powtarzam jak poprzednio: super robota z malowaniem. Dobrze, że dałeś zdjęcie w parze z 05, bo człowiek gotów pomyśleć, że tylko numery przekleiłeś. (Chociaż kto wie czy nie fotoszopka... ) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
McSimus Posted November 2 Share Posted November 2 Jestem pod wrażeniem całej trójcy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted November 3 Share Posted November 3 Bardzo ładny 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hadzi Posted November 4 Share Posted November 4 Swietna robota! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leszek.Sz. Posted November 21 Share Posted November 21 Nie no... super też popełniłem 027 filmowego ale mój to taki ''wypłosz'' do Twojego 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts