abtb Napisano Niedziela o 06:44 Share Napisano Niedziela o 06:44 Witam Dziś w galerii kolejny "samolot z szachownicą" w moim wykonaniu - SBLim-1. Model został zbudowany na bazie "informacji" zaczerpniętych z filmu "Na niebie i na ziemi", gdzie ma swój kilku minutowy występ na płycie lotniska. O wszystkich niuansach i uwagach pisałem w warsztacie, więc jak ktoś chce się czegoś więcej dowiedzieć to proszę sobie poczytać: Ogólnie model zrobiłem sobie wg własnego widzimisię na własną półeczkę i jest to już ósmy model w kolekcji małych MiG-ów A zatem nasz bohater: SBLim-1, prawdopodobnie 1 Pułk Lotnictwa Myśliwskiego "Warszawa" , Mińsk Mazowiecki, Polska, 1973/4 rok I z kolegą z warsztatu: oraz całe moje szkolne stadko "po polsku" Fotek jak to u mnie - dużo, a nawet bardzo dużo, bo mi się tak nacykało z powodu dwóch sesji fotograficznych Informacyjnie informuję, że jak na "niebieskim" wybiorą temat konkursu pt. "Czerwony", to jest duża szansa na to, że zbuduję jeszcze Lim-a (a może nawet i dwa ) 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xmen Napisano Niedziela o 07:03 Share Napisano Niedziela o 07:03 Na modelach polskich samolotów się nie znam więc pozwolę sobie napisać.Świetny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giberes Napisano Niedziela o 09:07 Share Napisano Niedziela o 09:07 A "weś ty ić stond". Masówka jakaś. Ja pół roku próbuję jednego złożyć, pewnie wyjdzie byle jak, a Ty kolejnego ślicznego szkraba machnąłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano Niedziela o 09:13 Share Napisano Niedziela o 09:13 Super kolekcja podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Niedziela o 10:31 Share Napisano Niedziela o 10:31 Bardzo fajny SBLim, rodzinka wręcz zacna. Podziwiam tempo . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano Niedziela o 12:05 Share Napisano Niedziela o 12:05 Fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano Niedziela o 19:51 Share Napisano Niedziela o 19:51 Powtarzam jak poprzednio: super robota z malowaniem. Dobrze, że dałeś zdjęcie w parze z 05, bo człowiek gotów pomyśleć, że tylko numery przekleiłeś. (Chociaż kto wie czy nie fotoszopka... ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McSimus Napisano Niedziela o 20:48 Share Napisano Niedziela o 20:48 Jestem pod wrażeniem całej trójcy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 14:48 Share Napisano wczoraj o 14:48 Bardzo ładny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hadzi Napisano 8 godzin temu Share Napisano 8 godzin temu Swietna robota! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi