Szydercza Gała Napisano 9 Kwietnia Autor Share Napisano 9 Kwietnia Pierwsze malowanki: 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 10 Kwietnia Share Napisano 10 Kwietnia (edytowane) Ciekawe... Zwykle swoje pływadelka zaczynam malować od linii wodnej i części podwodnej. Jakaż to metoda kaze Ci zacząć od pokładu? PS. Tak go zostaw, może co najwyżej jeszcze na czerwono chlapnij część podwodna. Wygląda bardzo efektownie! Edytowane 10 Kwietnia przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia Dno czy poklad, co za roznica, jedno i drugie musi byc zrobione przd resztą, kolejnosc bez znaczenia Mialem ochotę najpierw pobawic sie niebieskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 11 Kwietnia Share Napisano 11 Kwietnia Jak zgaduję, Michał miał na myśli to, że łatwiej zamaskować kadłub niż pokład z obecnymi tam elementami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 11 Kwietnia Autor Share Napisano 11 Kwietnia I tak trzeba ten poklad zamaskowac przed malowaniem burt i nadbudówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz.B Napisano 17 Kwietnia Share Napisano 17 Kwietnia Chiński kolega staną na wyskosci zadania i wyprzedzil norme o ponad miesiąc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 18 Kwietnia Share Napisano 18 Kwietnia Witamy na pokładzie. I do roboty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 19 Kwietnia Autor Share Napisano 19 Kwietnia Właśnie: DO ROBOTY, zaczalem półtora miesiąca po Was, jakim wiec cudem tylko ja juz cos pomalowałem....??? Biały jest, znowu trzeba bedzie lepić taśmę.... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 19 Kwietnia Share Napisano 19 Kwietnia 9 minut temu, Szydercza Gała napisał: DO ROBOTY, zaczalem półtora miesiąca po Was, jakim wiec cudem tylko ja juz cos pomalowałem....??? Dobrze gada, dać mu wUtki! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano 20 Kwietnia Share Napisano 20 Kwietnia (edytowane) 19 godzin temu, Szydercza Gała napisał: zaczalem półtora miesiąca po Was, jakim wiec cudem tylko ja juz cos pomalowałem....??? Bo Tobie płacą w euro. Tutaj idzie jak ku...wie w deszcz. Czasu mało, pogoda piękna, więc co się dziwisz? Półkluzy dorobione. Zaraz (jak wrócę z wakacji) będę malował Edytowane 20 Kwietnia przez zaruk 2 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Sobota o 10:40 Autor Share Napisano Sobota o 10:40 (edytowane) No dobrze. Doprowadziłem kadłub mojej UTki do poziomu cukierkowej śliczności... a nawet wsadziłem go w wodę dla picu... Edytowane Sobota o 11:01 przez Szydercza Gała 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Poniedziałek o 10:03 Share Napisano Poniedziałek o 10:03 Nawet nie potrzeba fotomontażu, ładnie wygląda. Cieniowanie poszycia też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Poniedziałek o 21:59 Autor Share Napisano Poniedziałek o 21:59 Dzięki, jakoś wyszło. Dalem juz kaleczki, semtexow nie użyłem, maja jakis dziwny kolor, nie konweniują Białe cyferki sa spoko, kolorowe troche mniej-raster. Za to film maja piekny i cieniutki, ładnie sie kładą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi