zaruk Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 55 minut temu, socjo1 napisał: Ukkaråpete sövsjon krikkæla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano 5 Maja Share Napisano 5 Maja 12 minut temu, zaruk napisał: Więc?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja Igłę możesz spokojnie wyklepać, dopóki dysza jest dobra da radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano 5 Maja Autor Share Napisano 5 Maja Godzinę temu, socjo1 napisał: Więc?... Mam kumpla, który udowodnił ze jest prawdziwym Wikingiem z Truso. On też w określonych sytuacjach wydawał podobne dźwięki, gówno sie zna ten ejaj-srejaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 6 Maja Share Napisano 6 Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Środa o 07:19 Autor Share Napisano Środa o 07:19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Środa o 07:39 Share Napisano Środa o 07:39 10 godzin temu, socjo1 napisał: Więc?... Co więc? AI nie ma zaimplementowanej opcji "nie wiem". Więc tworzy własne teorie podpierając się wpisami z naszego forum (a więc materiałem, którego znaczenie miał wyjaśnić). Inaczej mówiąc, goni własny ogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Środa o 19:17 Share Napisano Środa o 19:17 (edytowane) W dniu 6.05.2026 o 09:39, zaruk napisał: Co więc? AI nie ma zaimplementowanej opcji "nie wiem". Więc tworzy własne teorie podpierając się wpisami z naszego forum (a więc materiałem, którego znaczenie miał wyjaśnić). Inaczej mówiąc, goni własny ogon. W jednej z sag zanotowano, że tak brzmiał jeden z najstarszych wikińskich toastów, wznoszonych na ucztach. Cóż zatem Ukkaråpete sövsjon krikkæla znaczy? Kto modella nie vykona v dupie trolla z bólu skona! Coś jak nasze staropolskie "Daj, uć ja poszlifię, a ty pomalui.” A że jest to staronordycki, to i AI wariuje i wymyśla jakieś niestworzone historie. Ot, i cała historia jakich wiele. A więc pamiętajcie Koledzy W Projekcie Współmodelarze, pamiętaj autorze tego posta: Kto modelu nie wykona, v dupie trolla z bólu skona! Edytowane Czwartek o 13:00 przez socjo1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaruk Napisano Czwartek o 07:33 Share Napisano Czwartek o 07:33 12 godzin temu, socjo1 napisał: Kto modelu nie wykona, v dupie trolla z bólu skona! Coś czułem, że to będzie przemocowy projekt... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Czwartek o 08:25 Share Napisano Czwartek o 08:25 51 minut temu, zaruk napisał: Coś czułem, że to będzie przemocowy projekt... TAK!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydercza Gała Napisano Czwartek o 12:50 Autor Share Napisano Czwartek o 12:50 DO ROBOTY K.... !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
socjo1 Napisano Czwartek o 17:34 Share Napisano Czwartek o 17:34 4 godziny temu, Szydercza Gała napisał: DO ROBOTY K.... !!! Uwielbiam Cię, kiedy jesteś taki władczy i stanowczy, Wasza Szyderczość! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi