sianko Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 jak ty robisz ta fantazyjna sklejkę?? No bez przesady, rysuje po modelu kredkami i cienkopisami, co wyjdzie to wyjdzie Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marudek Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Skromny jestes! Kadlub jest bajeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Czekamy na ciąg dalszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Fajny mebel, sklejka - okejka! Z czego robiłeś rury wydechu? Częśc zestawowa czy dorabiana we własnym zakresie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 28 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 28 Stycznia 2009 Z czego robiłeś rury wydechu? Częśc zestawowa czy dorabiana we własnym zakresie? To było w zestawie i nie trzeba bylo nawiercać Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 o żesz! Jak to się stało, że dopiero teraz zobaczyłem ten temat? Wygląda wspaniale! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Biskup Napisano 28 Stycznia 2009 Share Napisano 28 Stycznia 2009 Jednym z głównych powodów zarejestrowania się na tym forum, była chęć wyrażenia mojej opinii na temat Twojej pracy. JEST PIĘKNIE !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Witam! Dziękuję Kolegom za dobre słowa. Obecnie męcze dolne płaty tzn. maluję i zmywam w cleanoluxie ( sam niewiem co chce już osiągnąć) , więc fotek na razie nie wrzucam. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raptorf22 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 Twoja sklejka wymiata! do swoich prób dzisiaj zakupiłem akryle artystyczne, zobaczymy jak mi wyjdzie próba cieniowania. Stosujesz zwykłe cienkopisy ? brąz oraz czerwony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 mam pytanko z czego robisz linki na płatach?? Nie wiem czy dobrze to określiłem ale nigdy samolotów nie robiłem:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Stosujesz zwykłe cienkopisy ? brąz oraz czerwony? Brąz pomarańcz ii czarny ( wodoodorne), czarny to bardziej do washa. Najlepsze są japońskie cienkopisy z oznaczeniami końcówek 0,05. mam pytanko z czego robisz linki na płatach?? z żyłki wędkarskiej 0,067 Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 29 Stycznia 2009 Share Napisano 29 Stycznia 2009 "Najlepsze są japońskie cienkopisy z oznaczeniami końcówek 0,05." A możesz ciut więcej szczegółów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 29 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 29 Stycznia 2009 Najlepsze są japońskie cienkopisy z oznaczeniami końcówek 0,05." A możesz ciut więcej szczegółów ... Jak możesz to poszukaj w necie: cienkopisy PILOT ( ja na razie ich nie mam ale planuję ich zakup) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 31 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 31 Stycznia 2009 Czołem! Dokonałem "aktu" dołączenia dolnych płatów do kadłuba.Uprościłem malowanie płatów i w zasadzie biorę się za górny płat. na razie tak to wszystko wygląda: Do "sznurowania" pomocna będzie taka oto blaszka Parta: To na razie tyle... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Witam! Oto kilka fotek z postępu prac. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil zoszak Napisano 9 Lutego 2009 Share Napisano 9 Lutego 2009 Mam sentyment do tego samolotu nie wiem dlaczego bo przeca niegdy go wcześniej nie robiłem... Ale ten SZMATOPŁAT ma coś w sobie co mnie zauroczyło... A tu prezentuje się REWELACYJNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 9 Lutego 2009 Autor Share Napisano 9 Lutego 2009 Mam sentyment do tego samolotu Ja też, a to z racji dużych szachownic na płatach ( tak jakoś swojsko) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Bo to po prostu piękny samolot, a w Twoim wykonaniu to w ogóle malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 O w morde. Samolot pomalowany Primo Gusto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Panowie bez słodzenia proszę Malowanie , malowaniem a tu mi po pierwszych spasowaniach górnego płata , geometria nie leży (tak to jest jak się wczesniej nie sprawdzi) Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marwaw Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 Dasz radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipkinss Napisano 13 Lutego 2009 Share Napisano 13 Lutego 2009 No no ale to fajnie wygląda Cieniowania, sklejka i te wielkie szachownice i to wszystko w 1/72 Super! A z płatem na pewno sobie poradzisz! ...skoro ja dałem radę przy PWS-ie Pozdrawiam i nadal kibicuję! Ipkinss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hołek Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Rozpłynąłem się... Chciałbym osiągnąć taki poziom jak Twój... Uff... trzeba odetchnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 23 Lutego 2009 Autor Share Napisano 23 Lutego 2009 Witam! Dziękuję za ciepłe, dopingujące słowa.Żeby nie było,że sobie odpuściłem Uporałem się z górnym płatem, zrobiłem śmigło, jeszcze czeka mnie mały retusz płatów i kadłuba no i końcowy werniks Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sianko Napisano 8 Marca 2009 Autor Share Napisano 8 Marca 2009 Witam! Model praktycznie gotowy, jeszcze myślę nad podstawką do niego, może wykorzystam taką ramkę na zdjęcia Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi