Lipstein Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia 22 godziny temu, DamianosPL napisał: maluje Humbrolami Enamel Old school... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 09:01 Autor Share Napisano Niedziela o 09:01 Eh, coś tam wyrzeźbiłem... 4 nieudane próby z czego 2 gdzieś na ziemię w kąt poleciały. Teraz biorę się za resztę dodatków, no i mam nadzieję że niedługo koniec (mam naprawdę dość tego czołgu) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Niedziela o 11:16 Share Napisano Niedziela o 11:16 Takie filmiki bardzo pomagają w budowie modeli: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu W dniu 18.01.2026 o 09:01, Robi napisał: Eh, coś tam wyrzeźbiłem... 4 nieudane próby z czego 2 gdzieś na ziemię w kąt poleciały. Teraz biorę się za resztę dodatków, no i mam nadzieję że niedługo koniec (mam naprawdę dość tego czołgu) Nie wiem czy ten uchwyt był odlany ale to co kolega tu zrobił trochę razi. Może warto spr jeszcze raz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 5 minut temu Autor Share Napisano 5 minut temu 6 godzin temu, kzugaj napisał: Nie wiem czy ten uchwyt był odlany ale to co kolega tu zrobił trochę razi. Może warto spr jeszcze raz? Mogę spróbować, ale ten czołg mnie TAK WKURZA że się nie mogę skupić teraz na tigerze. Na razie shermana odstawiam, może kiedyś go dokończę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi