Lipstein Napisano 16 Stycznia Share Napisano 16 Stycznia 22 godziny temu, DamianosPL napisał: maluje Humbrolami Enamel Old school... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Niedziela o 09:01 Autor Share Napisano Niedziela o 09:01 Eh, coś tam wyrzeźbiłem... 4 nieudane próby z czego 2 gdzieś na ziemię w kąt poleciały. Teraz biorę się za resztę dodatków, no i mam nadzieję że niedługo koniec (mam naprawdę dość tego czołgu) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano Niedziela o 11:16 Share Napisano Niedziela o 11:16 Takie filmiki bardzo pomagają w budowie modeli: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kzugaj Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu W dniu 18.01.2026 o 09:01, Robi napisał: Eh, coś tam wyrzeźbiłem... 4 nieudane próby z czego 2 gdzieś na ziemię w kąt poleciały. Teraz biorę się za resztę dodatków, no i mam nadzieję że niedługo koniec (mam naprawdę dość tego czołgu) Nie wiem czy ten uchwyt był odlany ale to co kolega tu zrobił trochę razi. Może warto spr jeszcze raz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi