kowal76 Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 Ostatni model w tym roku. Jest nim A-20G Matchbox 1/72 w stylu vintage. Zrobiony z racji sentymentu do tego modelu, który posiadałem, będąc dzieciakiem. 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 Jest Green Hornet jest i zabawa. Fajny Vintage! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 O panie, zrobiłeś mi dzień . Pamiętam swojego, połowa lat osiemdziesiątych. Na górze oryginalny Humbrol 66, dół mieszanka Wilbry, akcenty niebieskie Humbrol 25. Reszta co było pod ręką. Świetny Havoc, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2025 6 minut temu, barszczo napisał: O panie, zrobiłeś mi dzień . Pamiętam swojego, połowa lat osiemdziesiątych. Na górze oryginalny Humbrol 66, dół mieszanka Wilbry, akcenty niebieskie Humbrol 25. Reszta co było pod ręką. Świetny Havoc, podoba się . Dzięki, cieszę się. Mój też gdzieś był w 1985 roku. Tyle, że nie malowany był i leciał na ogon :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 Za sentymentalnego Havoca duży plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 Fajnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 2 godziny temu, kowal76 napisał: Tyle, że nie malowany był i leciał na ogon To jest ta satysfakcja, prawda? Tym razem już jest wszystko tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano 28 Grudnia 2025 Autor Share Napisano 28 Grudnia 2025 46 minut temu, pmroczko napisał: To jest ta satysfakcja, prawda? Tym razem już jest wszystko tak jak trzeba W sumie tak, prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 28 Grudnia 2025 Share Napisano 28 Grudnia 2025 Pamiętam jak "tęskno wzdychałem" do tego modelu w czasach CSH. Niestety nigdy nie wpadł w moje łapki. Masz mega plusa za model i konwencję wykonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 30 Grudnia 2025 Share Napisano 30 Grudnia 2025 Piękny model. Mi się udało go kupić w minionych czasach. Mój doczekał czasów gdy Humbrole już były dostępne i wyszedł z tego zacny model. Tak przynajmniej mi sie wtedy wydawało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Staryfajter1954 Napisano 9 Stycznia Share Napisano 9 Stycznia Fajnie zrobiłeś tego Havoca :). Stary poczciwy Matchbox. Zrobiłeś z tej zabawki całkiem fajną miniaturę. Pokazałeś tym modelem, że modele vintage wcale nie muszą być jakimiś potworkami a mogą być całkiem fajnymi modelami chociaż wymagającymi większego nakładu pracy w porównaniu do modeli współczesnych. Masz u mnie plus za ten model :). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi