kowal76 Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Ostatni model w tym roku. Jest nim A-20G Matchbox 1/72 w stylu vintage. Zrobiony z racji sentymentu do tego modelu, który posiadałem, będąc dzieciakiem. 19 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage3 Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Jest Green Hornet jest i zabawa. Fajny Vintage! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
barszczo Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 O panie, zrobiłeś mi dzień . Pamiętam swojego, połowa lat osiemdziesiątych. Na górze oryginalny Humbrol 66, dół mieszanka Wilbry, akcenty niebieskie Humbrol 25. Reszta co było pod ręką. Świetny Havoc, podoba się . 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted December 28, 2025 Author Share Posted December 28, 2025 6 minut temu, barszczo napisał: O panie, zrobiłeś mi dzień . Pamiętam swojego, połowa lat osiemdziesiątych. Na górze oryginalny Humbrol 66, dół mieszanka Wilbry, akcenty niebieskie Humbrol 25. Reszta co było pod ręką. Świetny Havoc, podoba się . Dzięki, cieszę się. Mój też gdzieś był w 1985 roku. Tyle, że nie malowany był i leciał na ogon :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rafał B Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Za sentymentalnego Havoca duży plus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mig Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Fajnie wygląda 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pmroczko Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 2 godziny temu, kowal76 napisał: Tyle, że nie malowany był i leciał na ogon To jest ta satysfakcja, prawda? Tym razem już jest wszystko tak jak trzeba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kowal76 Posted December 28, 2025 Author Share Posted December 28, 2025 46 minut temu, pmroczko napisał: To jest ta satysfakcja, prawda? Tym razem już jest wszystko tak jak trzeba W sumie tak, prawie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baas ArK Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 Pamiętam jak "tęskno wzdychałem" do tego modelu w czasach CSH. Niestety nigdy nie wpadł w moje łapki. Masz mega plusa za model i konwencję wykonania. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Endrju Posted December 30, 2025 Share Posted December 30, 2025 Piękny model. Mi się udało go kupić w minionych czasach. Mój doczekał czasów gdy Humbrole już były dostępne i wyszedł z tego zacny model. Tak przynajmniej mi sie wtedy wydawało. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staryfajter1954 Posted Friday at 11:47 PM Share Posted Friday at 11:47 PM Fajnie zrobiłeś tego Havoca :). Stary poczciwy Matchbox. Zrobiłeś z tej zabawki całkiem fajną miniaturę. Pokazałeś tym modelem, że modele vintage wcale nie muszą być jakimiś potworkami a mogą być całkiem fajnymi modelami chociaż wymagającymi większego nakładu pracy w porównaniu do modeli współczesnych. Masz u mnie plus za ten model :). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts