kowal76 Napisano wczoraj o 11:18 Share Napisano wczoraj o 11:18 Ostatni model w tym roku. Jest nim A-20G Matchbox 1/72 w stylu vintage. Zrobiony z racji sentymentu do tego modelu, który posiadałem, będąc dzieciakiem. 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirage3 Napisano wczoraj o 11:23 Share Napisano wczoraj o 11:23 Jest Green Hornet jest i zabawa. Fajny Vintage! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano wczoraj o 11:45 Share Napisano wczoraj o 11:45 O panie, zrobiłeś mi dzień . Pamiętam swojego, połowa lat osiemdziesiątych. Na górze oryginalny Humbrol 66, dół mieszanka Wilbry, akcenty niebieskie Humbrol 25. Reszta co było pod ręką. Świetny Havoc, podoba się . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano wczoraj o 11:52 Autor Share Napisano wczoraj o 11:52 6 minut temu, barszczo napisał: O panie, zrobiłeś mi dzień . Pamiętam swojego, połowa lat osiemdziesiątych. Na górze oryginalny Humbrol 66, dół mieszanka Wilbry, akcenty niebieskie Humbrol 25. Reszta co było pod ręką. Świetny Havoc, podoba się . Dzięki, cieszę się. Mój też gdzieś był w 1985 roku. Tyle, że nie malowany był i leciał na ogon :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał B Napisano wczoraj o 14:16 Share Napisano wczoraj o 14:16 Za sentymentalnego Havoca duży plus 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mig Napisano wczoraj o 14:37 Share Napisano wczoraj o 14:37 Fajnie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmroczko Napisano wczoraj o 14:51 Share Napisano wczoraj o 14:51 2 godziny temu, kowal76 napisał: Tyle, że nie malowany był i leciał na ogon To jest ta satysfakcja, prawda? Tym razem już jest wszystko tak jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowal76 Napisano wczoraj o 15:38 Autor Share Napisano wczoraj o 15:38 46 minut temu, pmroczko napisał: To jest ta satysfakcja, prawda? Tym razem już jest wszystko tak jak trzeba W sumie tak, prawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 20 godzin temu Share Napisano 20 godzin temu Pamiętam jak "tęskno wzdychałem" do tego modelu w czasach CSH. Niestety nigdy nie wpadł w moje łapki. Masz mega plusa za model i konwencję wykonania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi