Maciek007 Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Jak narazie pięknie ci idze z tą scanią tak dalej.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Rama nawet ładnie się prezentuje. I oby tak dalej Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Jak to się stało że ja tutaj nie trafiłm, tu się skakanka skleja a ja nie kibicuję?? Powodzonak, jak narazie idzie całkiem całkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 Witam, Dziękuje za miłe komentarze Zapomniałem o piastach dzisiaj je włożyłem: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Piasty Primo Gusto. Wyglądają jak prawdziwe. Tyle się tych Tirów naoglądałem w życiu, a nie wiedziałem, że z piast wychodzi ten dziubek czy jak to się nazywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Od razu lepiej z tymi piastami, a modelik coraz lepiej wygląda!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 (edytowane) Piasty Primo Gusto. Wyglądają jak prawdziwe. Tyle się tych Tirów naoglądałem w życiu, a nie wiedziałem, że z piast wychodzi ten dziubek czy jak to się nazywa. Kolego nie tirów,tylko ciężarówek się mówi Edytowane 19 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Oj tam kady TIR już mówi prawie ;p . A te piasty z dzióbkiem to chyba tylko scaniowskie są . Irizar szkoda ze ich własnie nie przerobiłeś ;( a to nie dużo roboty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Hehe krócej jest powiedziec TIR niż ciężarówka, ludzie staja się leniwi xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 ludzie staja się leniwi A co za tym idzie, głupi. No ale walka z tym to jak walka z wiatrakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 A ja bym koledze wlał za te piasty. ZA DŁUGIE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 Piasty bym skrócił, ale zabardzo niewiem jak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 A co za tym idzie, głupi. Jakas aluzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Kolego nie tirów,tylko cieżarówek się mówi Jak zwał tak zwał. Ja tam siedze w wojskowych to prosty człowiek jestem jeśli chodzi o słownictwo dotyczące ciężarówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo89 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Piasty bym skrócił, ale zabardzo niewiem jak :( Proszę bardzo: http://www.lkw-urbanski.com/proste_przerobki1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Łatwo jest pokazac strone trudniej jest wytłumaczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Paweł216, ciekawe po co tłumaczyć, przecież na stronie masz łopatologicznie wytłumaczone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Paweł żadnej aluzji, tylko w np TV. Podają ze kierowca "TIRa" spowodował wypadek. I wszyscy chodzą i mówią o tirach, czyli o dokumentach/ pozwoleniach. Ale czuje się spełniony bo nauczyłem aż 17 osób mówić ciężarówka a nie tir("mężczyźni" w klasie). Co do piast to racja za długie. Ale życzę powodzenia, w budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 irizar skróć piasty Najlepiej zaznacz sobie miejsce cięcia pisakiem(lub innym piśmiennym narzędziem) , chwyć piastę w imadło (tylko ostrożnie) , do ręki brzeszczot ... A po odcięciu ładnie wyrównać papierkiem/pilnikiem Myślę że dało by tak radę zrobić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lolek300124 Napisano 19 Stycznia 2009 Share Napisano 19 Stycznia 2009 Nie wiem może ktoś już wcześniej napisał, ale wydaje mi się ,że środkowa oś jest węższa od ostatniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 19 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 19 Stycznia 2009 Witam, lolek300124 środkowa oś nie jest węższa od ostatniej patrzyłem teraz na model , a błotniki pasują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Witam ponownie, A więc tak skleiłem kabine bez tylniej ściany, pomogłem sobie podłogą, żeby równo było sklejona, potem dach nakleiłem i mała przymiarka: Fotki nie wyraźne, ale statyw mi sie rozpieprzył, ale chyba moga być Przymiarka rama z wnętrzem: góra: Prace trwają powoli, ostatno coś nastroju niemam, niewiem ile to potrwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Fajnie wygląda kabina, ale dlaczego widoczne ślady po wypychaczach nie są zaszpachlowane?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 nono super czekam na efekt końcowy ale zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Fajnie wygląda kabina, ale dlaczego widoczne ślady po wypychaczach nie są zaszpachlowane?? dopiero jeszcze ćwicze sklejanie, a na kabinie już wyszpachluje te ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi