fliper_nx Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Nie no kur.... de żeby przykleić odwrotnie zderzak... popraw to bo aż razi po oczkach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Nie no kur.... de żeby przykleić odwrotnie zderzak... popraw to bo aż razi po oczkach . Dzieki za zauważenie już odkleiłem coś mi nie grało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 No widzę, że rama stanęła już na kołach. Ja bym się nie zorientował z tym zderzakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Też mi nie pasowało coś ze zderzakiem, ale nie wiedziałem co heh. Ogólnie rama prezentuje się ładnie. Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Dokładnie.Jak by nie ten ''mały'' błąd to można by było powiedzieć że jest nieźle A tak to tylko jest spoko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 13 Stycznia 2009 Share Napisano 13 Stycznia 2009 Fajnie wygląda ta czerwona rama z chromowanymi zbiornikami... A co do zderzaka to na pewno instrukcje trzymał do góry nogami...(żarcik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 14 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 14 Stycznia 2009 Witam, Przy modelu mało zrobiłem, ale lepsze to niż nic Niedługo ferie będzie czas, ale drugi tydzien robota będzie wstrzymana jade do Karpacza. Przymiarka chłodnicy jak wam to sie widzi? Takie porównanie zdjęcie z lampą Miejsce sklejania: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Jak dla mnie wszystko ok.Rzeczywiście fajnie rama komponuje się z chromem I jeszcze czarny do czerwonego ... Piknie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 No rzeczywiście kolory które dobrałeś fajnie się zgrywają, a mam pytanko czy przedni zderzak jest tego samego koloru co rama bo na fotkach wygląda jak by się różnił??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 A ja mam pytanie odnośnie ostatniej fotki. Widać na niej to okrągłe chromowane (chyba zbiornik na paliwo, tak na chłopski rozum ). Jest to sklejone z 2 połówek jak można się dopatrzyć i na środku jest taki pasek. To tak ma być czy to nadlewka wypraski jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 No całkiem fajne Ładnie się prezentuje w takich barwach P.S. Fajny kosz na śmieci na drugiej focie od dołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 15 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 15 Stycznia 2009 No rzeczywiście kolory które dobrałeś fajnie się zgrywają, a mam pytanko czy przedni zderzak jest tego samego koloru co rama bo na fotkach wygląda jak by się różnił??? Przedni zderzak jest tego samego koloru co rama , tak wygląda bo zdjęcie było robione z lampą, pierwsze zdjecie jest bez lampy i widać różnice, że zderzak tak samo wygląda No całkiem fajne Ładnie się prezentuje w takich barwach P.S. Fajny kosz na śmieci na drugiej focie od dołu Mam go za darmo A ja mam pytanie odnośnie ostatniej fotki. Widać na niej to okrągłe chromowane (chyba zbiornik na paliwo, tak na chłopski rozum ). Jest to sklejone z 2 połówek jak można się dopatrzyć i na środku jest taki pasek. To tak ma być czy to nadlewka wypraski jest? Nadlewka wypraski, można na to dać folie chromowaną, ale nie wiem czy dać taki napis Mobil 1 widziałem na fotkach takie coś fajnie by sie prezentowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P@wel Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Ładnie to wszystko wygląda oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Witaj wszystko ładnie ci wyszło też mam taką mapke jak ty masz w warsztacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 15 Stycznia 2009 Share Napisano 15 Stycznia 2009 Fajnie rama wygląda w czerwonym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 17 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 17 Stycznia 2009 Witam, Niedługo będe miał naczepe , ale to jeszcze troche potrwa. Nieco sie pobawiłem przy modelu , jak coś źle to piszcie i licze na waszą pomoc. Paweł126 wielkie dzieki za błotniki, Bilonzo dzieki za baki paliwowe zapomniałem napisać Silnik Zdjęcia dworne A tu błotniki ciełem zobaczcie czy dobrze? mam jeszcze zapasy błotników w razie czego PS. Matka mówi nie ma klamerek w domu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Witam! Bardzo ładnie to wszystko wygląda. Efekt psują jedynie ślady na zbiornikach, ale wiem jak ciężko jest je usunąć na chromie(a nawet niemożliwe, żeby nie było śladów). Czekam na dalsze prace i powodzenia w budowie naczepki. P.S. Zobacz, czy w aparacie nie masz funkcji makro, bo zdjęcia robione z bliska będą o wiele lepsze. Pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Coraz to bardziej mi się podoba Dla mnie wszystko Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 A ja mam pytenie Czy te łapy będą cały czas wysunięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz C Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Całkiem przyzwoicie wygląda podwozie. Chodź można by się przyczepić do delikatnego efektu skórki pomarańczy na ramie oraz wydaje mi się, że niektóre poprzeczki nie są równoległe do siebie. Ale mimo wszystko, oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Widzę, że praca idzie bardzo dobrze. Fajnie się całość prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 17 Stycznia 2009 Share Napisano 17 Stycznia 2009 Witam wszystko bardzo łądnie ci wyszło powodzenia w budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Witam ciągnik czysto sklejony, ale mógłbyś pokrywy zaworowe pomalować na srebrno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Witam ciągnik czysto sklejony, ale mógłbyś pokrywy zaworowe pomalować na srebrno Różowy ładniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 18 Stycznia 2009 Share Napisano 18 Stycznia 2009 Jakaś mania nastała na ten srebrny, a to nie ma nic wspólnego z rzeczywistością(choć widziałem takie silniki -wystawowe, tuningowane kolor to chrom) niech będzie tak jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi