Kacperek315 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 a na kabinie już wyszpachluje te ślady, No tak będzie lepiej wyglądało, trochę pracy, ale efekt końcowy będzie lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Moja rada zrób dywaniki z dna plastikowej miseczki jednolazowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 23 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 23 Stycznia 2009 Moja rada zrób dywaniki z dna plastikowej miseczki jednolazowej Masz może zdjęcie takiej miseczki? dywaniki będą EDIT: Już mi Kacperek wytłumaczył na gg co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Nie nie mam ale to była taka miseczka na dnie była faktura w kwadraty do jakiegoś marketu się udaj i poszukaj ja swoja dostałem na degustacji sosu do makaronu w realu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Całkiem nieźle Coraz ciekawiej zaczyna się robić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 24 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam, Ostatnio robie sobie powoli modelik, pomalowałem części widoczne na zdjęciach: Fotele jestem z nich zadowolony Kokpit: Tu taki patent za szybą, może być? bo sie zastanawiam, nie jest jeszcze przyklejony Pozdrawiam cieplutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Bardzo ładnie Ci to wszystko wyszło . Wnętrze zaczyna nabierać kolorów. Szary z czarnym matem fajnie do siebie pasują A ten patent za szybę może być Pozostało życzyć powodzenia Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Witam! Bardzo ładnie na razie wygląda. Szczególnie dobrze wyglądają fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 No tan patent z napisem scania wygląda świetnie zresztą jak cała reszta:piwo: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
truckman Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Cały czas na + Ten napis scania to nawet fajny pomysł! Tylko na tym zdjęciu co prezentujesz ten napis nagłówek "Powrót do przeszłości" to jakaś aluzja do skakanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 25 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 25 Stycznia 2009 Cały czas na + Ten napis scania to nawet fajny pomysł! Tylko na tym zdjęciu co prezentujesz ten napis nagłówek "Powrót do przeszłości" to jakaś aluzja do skakanki Hehe dobrze to napisałeś po czasie zkumałem oco chodzi A to co zrobiłem oj niewiele nadal mam smutek..... Błotniki prezentują sie tak na ramie: Wnętrze z kokpitem To będzie czarne(mat) Z przykrością musze przerwać tygodniowo relacje jade na ferie. Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Z przykrością musze przerwać tygodniowo relacje jade na ferie. Po pierwsze miłych ferii. Co do modelu. Fajnie prezentuje się kokpit. Nie denerwują Cię te gazety na warsztacie, ja mógłbym oszalać przy takim stosie papieru. Dobrze Ci idzie, trzymaj tak dalej. Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maniakscań Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Fajne podwozie, ta czerwona rama przykuwa uwagę, widzę że robisz wydech w wersji planowej(amerykańskiej), nie wiem czy wiesz ale możesz zrobić go jeszcze inaczej i wygląda dużo lepiej... ale to tylko moje zdanie... Jak byś chciał to zagadaj na Priv lub gg to podeśle ci foty... Powodzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Wszystko cacy Czekam już na kabinę i jej kolorek P.S. No to miłego i spokojnego wypoczynku Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Dziękuje za komenty przed wyjazdem To co zdążyłem przed wyjazdem zrobić może być CB-Radio? Będzie malowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Moim zdaniem przydało by się ten kabel bardziej zakręcić ... Tzw. żeby nie było taki rozciągnięty . Gruchę zrób bardziej prostokątną Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 26 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 26 Stycznia 2009 Moim zdaniem przydało by się ten kabel bardziej zakręcić ... Tzw. żeby nie było taki rozciągnięty . Gruchę zrób bardziej prostokątną Pozdrawiam. ok, dzięki zrobi sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 10 Lutego 2009 Autor Share Napisano 10 Lutego 2009 Czas odkurzyć troche temat : Musiałem, Musiałem I to wszystko licze na jak bardziej złe komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Szczerze to miodnie się prezentują obie ramy Ja nie mam żadnych zastrzeżeń Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raben Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 Tutaj nie ma co źle oceniać, wszystko gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 irizar Pyknij silnik na zielono i bedzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 No już teraz widzę jakie to będzie bydlę. Rama ładnie się prezentuje. Jak na razie idzie Ci OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 no no git majonez ja siedze w pierwszym rzędzie i czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 10 Lutego 2009 Share Napisano 10 Lutego 2009 irizar Pyknij silnik na zielono i bedzie git Teraz to już po sprawie Ładna Ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 11 Lutego 2009 Share Napisano 11 Lutego 2009 No irizar, jak pokrywa silnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi