Kapitan_Kurt Napisano 29 Stycznia Share Napisano 29 Stycznia Witam Waszmościów, prezentuję gotowy T-72M1 w barwach 1 batalionu czołgów z Żurawicy. Model powstał z połączenia siedem dwójki od Das Werka z wieżą testową od przyszłej konwersji do rodzimej produkcji T-72M1. Kolejny model na zamówienie… Chyba najszybciej w życiu ubrudzony. Ale ze względy na ograniczenia czasowe musiałem wybierać między większym a mniejszym złem. Czyli, albo washować i nie zdążyć z brudzeniem, albo nie washować i skupić sie na brudzeniu. Wybrałem to drugie i otóż efekty widać poniżej. Cóż, generalnie osobiście jestem zadowolony z efektu, jak na taki krótki czas realizacji. Wóz ubrudzony w stopniu lekkim, z tym że przednia płyta wzorowana na zdjęciu rzeczywistego egzemplarza. Tak czy inaczej miła to była przygoda, ale model w dniu jutrzejszym wędruje do właściciela. 19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Widziałem warsztat, ulepszenia i przeróbki wyszły fajnie . Moim zdaniem jedna z lepszych 72 na forum co oglądałem. Podoba się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia (edytowane) Już widzę medal na festiwalu Babaryba 2026. Model będzie się wspaniale prezentował na zielonym suknie. Tylko gratulować. Edytowane 30 Stycznia przez robertmodelarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Piękny jak prawdziwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil K. Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Trafia do mnie ten "poligonowy" look przedniej płyty. Przy takim poziomie malowania aerografem i fajnie dobranych, naturalnych kolorach brak większych cieni nie kłuje w oczy - całościowo jest b. przyjemnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kapitan_Kurt Napisano 30 Stycznia Autor Share Napisano 30 Stycznia 5 godzin temu, robertmodelarz napisał: Już widzę medal na festiwalu Babaryba 2026. Model będzie się wspaniale prezentował na zielonym suknie. Tylko gratulować. Ta, jak model już u nowego właściciela jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patrykd Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia 22 minuty temu, Kapitan_Kurt napisał: Ta, jak model już u nowego właściciela jest. Jestem ciekaw ile za taki model kasy dostać bo sam chce jakiea moje w przyszlosci sptzedac. Uchylusz rabka tajemnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BerylKBS Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Przecież pisał,że to na prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAW Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Warsztat błyskawiczny. Zarąbiście odważne brudzenie przedniej płyty - podoba mi się jak cholera. Lufa od spodu też, a sam zapominam o tym na swoich czołgach. Powiem szczerze, że jakby tak pobrudził ktoś inny to napisałbym, że to raczej niemożliwe żeby przód był w takim syfie, a boczne fartuszki i błotniki takie czyste, ale wiem że Ty wiesz co robisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tap-chan Napisano 30 Stycznia Share Napisano 30 Stycznia Chyba tylko jedna rzecz rzuca się w oczy - grubość gumy tylnych błotników. Chciałem coś znaleźć to znalazłem A tak poza tym to świetny, i to w jakim tempie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi