subgrafik Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 (edytowane) Dzien Dobry... Bez jaj ile mozna! wiec skonczylem na nowy rok - moze bedzie lepiej. Przynajmniej moge przystapic do konkursu zimowego z jak to sie mowi "czystym sumieniem". Temat niedawno zaczety, wiec chyba specjalnie nie bede przypominal... http://modelwork.pl/viewtopic.php?t=5393&highlight=lone+rail Chlopaki spotykaja kumpla z zaopatrzenia, strzelam ze to 1944, jesien, krotka pogawedka przy skrecie, tylko ten opuszczony niemiecki wagon na bocznicy swiadkiem niemym jest... ;) Ogolnie zadowolony jestem z faktu wyciagniecia w trakcie budowy nauk wileu - mam nadzieje, ze przynajmniej pewne rzeczy uda mi sie w warsztacie poprawic bo swiadom bledow i niedociagniec a gdzie niegdzie napiec, widzac brutalne malunki straszydel w mundurach - zblizen na fejsy raczej nie przewiduje ;) no musze sie po prostu bardziej chyba postarac i wiecej robic . Pawel PS. Dziekuje wszystkim wspierajacym w budowie! Big UP! PS2 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku modelarsko zapowiada sie chyba nienajgorzej. PSPS. Sorry za foty ale ja juz nie dam rady nowych zrobic, jak to sie mowi "Przepatrzylem sie" Edytowane 6 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Super. Nie ma się czego uczepić. PS. Wszystkiego najlepszego w 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 mi się podoba.. bardzo sporo szczegółów, fajne malowanie a i pacynki (mimo samokrytyki) dobrze wyszły Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Super. Ale... -Ramka!! Było to z balsy zrobić, a nie dawać "piaskownicę!" -Szkoda, że nie jest ciut większa(czak45 mnie zaraz opieprzy :]). Takiej "pustki" by to dodało. No, ten zgrzycik i tak nie zmieni oceny tej dioramy! Dal mnie brylantowa robota!! 6/6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herakles Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Naprawdę świetna diorama-jak żywa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Super ! Originalna i nietuzinkowa diorama wykonana na najwyższym poziomie oby więcej takich projektów na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Antyvirus Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Pięknie. Widać ogrom włożonej pracy. Jak sie na niąpatrzy to aż sie chce samemu takie cudo wyklepać Bardzo motywująca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Wreszcie koniec Warto było poczekać, bardzo mi się podoba z naciskiem na bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Świetna dioramka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Dzieki Panowie, juz myslalem, ze mnie zniechecicie do hobby P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wittmann Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Jak dla mnie rewelacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Fajna dioramka - normalnie napatrzeć nie mogę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Świetny, świetne, świetna. Moża tak odmieniać we wszystkich osobach. Naprawdę kawał roboty. Realistyczne błoto, zabrudzenia, piękne modele i niczego sobie figurki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ale "czerwone fotki" - fujj jak z telewizora Rubin, a patrzylem na roznych monitorach i kartkach. Warto sie pobawic suwakami. Co do modelu - to zero uwag. Pieknie jest ! Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ale "czerwone fotki" - fujj jak z telewizora RubinEch, czepiasz się. Przecież widzisz, że wagon ma ruskie napisy, musi trochę zapachnąć czerwonym... ;)A tak na poważnie to dioramka pierwsza klasa. Opłacał się ten ogrom pracy. Będziesz gdzieś na jakimś konkursie ją wystawiał, aby można było ją obejrzeć osobiście? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Super. Ale...-Ramka!! Było to z balsy zrobić, a nie dawać "piaskownicę!" A balsa nie daje efektu piaskownicy ? Co do dioramki, to od rana zastanawiałem się na którym forum odpisać, hehe, dla mnie git. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aleks Kornafel Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Dioramka jest super... Powala wykończeniem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skikut87 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 no cóż dla mnie to klasa sama w sobie WIELKIE BRAWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Viehu Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Ładnie, bardzo ładnie, scenka jak żywa ale... Krajobraz po ulewie, a szyby okurzone jakby Kacap 2 tygodnie na pustyni spędził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rObO87 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Suuuuuuuper... Szacunek, bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LordDisneyland Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Nooo...dioramka brzytwa ! Gratuluję roboty! I cieszę się, że dożyłem ukończenia Nie obrazisz się, jak walnę sobie którąś fotkę na pulpit, mam nadzieję... szyby okurzone jakby Kacap 2 tygodnie na pustyni spędził. E tam, czepiactwo, co będzie bojec szyby pucował. Tak to można było w wielkopańskich szewroletach, a jemu na szaber pilno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 O Boziu . Super, maga, tera ... (brak słów) dobra robota. Dioramka wymiata jeżeli chodzi o wykonanie. za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subgrafik Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Danke chlopaki raz jeszcze ! p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avi Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Koledzy wszystko co dobre o tej dioramie już napisali. Pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że wybierzesz się z nią (już ukończoną) na jakieś zawody, i to nie tylko do Światowida. Liczę na 'siju in Bytom' pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi