Robi Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Witam wszystkich, Prezentuję dzisiaj panzera IV w skali 1/35. Model malowany farbami AK. Było parę problemów, ale małych. Ogólnie model składa się bardzo łatwo, tylko wkurza mnie umiejscowienie kalek w nierównych miejscach. Zapraszam do komentowania: 1 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Czołem! Model wykonany niestandardowo. Malowanie również. Doszukuję się plusów w tym modelu i mam przemyślenia. Klej i maluj następny model bo trening i ciężka praca czyni Mistrza! I nie ma w tym krzty ironi ani uszczypliwości. To dzięki nam, modelarzom, firmy modelarskie dalej istnieją i produkują, co byśmy mieli co lepić. Mariusz 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca 12 minut temu, marioba napisał: Czołem! Model wykonany niestandardowo. Malowanie również. Doszukuję się plusów w tym modelu i mam przemyślenia. Klej i maluj następny model bo trening i ciężka praca czyni Mistrza! I nie ma w tym krzty ironi ani uszczypliwości. To dzięki nam, modelarzom, firmy modelarskie dalej istnieją i produkują, co byśmy mieli co lepić. Mariusz Dzięki za miły komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Nie chciałem tego tak wprost pisać, ale skoro się Domagasz to proszę bardzo. To dla pełnej jasności - jest to model firmy Tamiya Pz.Kpfw.IV ausf.D - numer katologowy 35096. Jest to najsłabsze/najgorsze wykonanie i malowanie tego modelu jakie kiedykolwiek widziałem. Pozdrawiam Krzysztof 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 12 godzin temu Share Napisano 12 godzin temu @Robiile masz lat? Jeżeli mogę Ci zadać takie niedyskretne pytanie… bo domyślam się po Twoich wpisach, że jesteś dość młodym chłopakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 58 minut temu Autor Share Napisano 58 minut temu 11 godzin temu, Albatros napisał: @Robiile masz lat? Jeżeli mogę Ci zadać takie niedyskretne pytanie… bo domyślam się po Twoich wpisach, że jesteś dość młodym chłopakiem. 13, się przyznam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi