Robi Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Witam wszystkich, Prezentuję dzisiaj panzera IV w skali 1/35. Model malowany farbami AK. Było parę problemów, ale małych. Ogólnie model składa się bardzo łatwo, tylko wkurza mnie umiejscowienie kalek w nierównych miejscach. Zapraszam do komentowania: 1 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 29 Marca Share Napisano 29 Marca Czołem! Model wykonany niestandardowo. Malowanie również. Doszukuję się plusów w tym modelu i mam przemyślenia. Klej i maluj następny model bo trening i ciężka praca czyni Mistrza! I nie ma w tym krzty ironi ani uszczypliwości. To dzięki nam, modelarzom, firmy modelarskie dalej istnieją i produkują, co byśmy mieli co lepić. Mariusz 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 29 Marca Autor Share Napisano 29 Marca 12 minut temu, marioba napisał: Czołem! Model wykonany niestandardowo. Malowanie również. Doszukuję się plusów w tym modelu i mam przemyślenia. Klej i maluj następny model bo trening i ciężka praca czyni Mistrza! I nie ma w tym krzty ironi ani uszczypliwości. To dzięki nam, modelarzom, firmy modelarskie dalej istnieją i produkują, co byśmy mieli co lepić. Mariusz Dzięki za miły komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano 17 godzin temu Share Napisano 17 godzin temu Nie chciałem tego tak wprost pisać, ale skoro się Domagasz to proszę bardzo. To dla pełnej jasności - jest to model firmy Tamiya Pz.Kpfw.IV ausf.D - numer katologowy 35096. Jest to najsłabsze/najgorsze wykonanie i malowanie tego modelu jakie kiedykolwiek widziałem. Pozdrawiam Krzysztof 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 13 godzin temu Share Napisano 13 godzin temu @Robiile masz lat? Jeżeli mogę Ci zadać takie niedyskretne pytanie… bo domyślam się po Twoich wpisach, że jesteś dość młodym chłopakiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 2 godziny temu Autor Share Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Albatros napisał: @Robiile masz lat? Jeżeli mogę Ci zadać takie niedyskretne pytanie… bo domyślam się po Twoich wpisach, że jesteś dość młodym chłopakiem. 13, się przyznam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albatros Napisano 8 minut temu Share Napisano 8 minut temu Panowie, i tak się zastanawiam teraz, przy całym szacunku do ogromu wiedzy i chęci pomocy @meser262 w różnych „dorosłych” wątkach, umiejętności modelarskich pozostałych - naprawdę musicie tak jechać po dziecku? Te teksty o najsłabszym modelu, jaki się widziało w życiu, ikonki pod postami z wyśmiewaniem się - przecież w ten sposób zamordujecie w chłopaku to hobby… na konkursach też podeszlibyście do stołu dzieci i tak komentowali ich prace? Dzieciom prosto w oczy? Chcielibyście, żeby Waszym dzieciom ktoś tak jechał w internecie po ich pracach, jakiekolwiek by one nie były? Jprd… @Robifajnie że sobie działasz, fajnie że próbujesz kombinować ze spawami, z dorabianiem części, zabłoceniem, fajnie że próbujesz sobie doczytywać o budowanych pojazdach, jak już kilka razy widziałem. Super, że Tata siada z Tobą do modeli, pomaga Ci i razem próbujecie sobie kleić. Widać, że Cię to kręci i sobie po swojemu działasz. Działaj dalej aby sprawiało Ci to frajdę, nie musisz się porównywać ze starymi wyjadaczami. Nie musisz mieć modeli zgodnych merytorycznie ani super dokładnych, ważne aby była to teraz dla Ciebie dobra zabawa i abyś miał swoją zajawkę. Nie pozwól zabić sobie tego w sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi