Robi Napisano 11 godzin temu Share Napisano 11 godzin temu Witam wszystkich, Prezentuję dzisiaj panzera IV w skali 1/35. Model malowany farbami AK. Było parę problemów, ale małych. Ogólnie model składa się bardzo łatwo, tylko wkurza mnie umiejscowienie kalek w nierównych miejscach. Zapraszam do komentowania: 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 4 godziny temu Share Napisano 4 godziny temu Czołem! Model wykonany niestandardowo. Malowanie również. Doszukuję się plusów w tym modelu i mam przemyślenia. Klej i maluj następny model bo trening i ciężka praca czyni Mistrza! I nie ma w tym krzty ironi ani uszczypliwości. To dzięki nam, modelarzom, firmy modelarskie dalej istnieją i produkują, co byśmy mieli co lepić. Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 4 godziny temu Autor Share Napisano 4 godziny temu 12 minut temu, marioba napisał: Czołem! Model wykonany niestandardowo. Malowanie również. Doszukuję się plusów w tym modelu i mam przemyślenia. Klej i maluj następny model bo trening i ciężka praca czyni Mistrza! I nie ma w tym krzty ironi ani uszczypliwości. To dzięki nam, modelarzom, firmy modelarskie dalej istnieją i produkują, co byśmy mieli co lepić. Mariusz Dzięki za miły komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi