HeliJack Napisano wczoraj o 10:26 Share Napisano wczoraj o 10:26 A tutaj jeden z pierwszych śmigłowców w skali 1/72 jaki zbudowałem - Mi-2 od HB z głowicą wirnika nośnego od ResKIT. Blachy od Dream Model, tablica przyrządów od Yahu Models. 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Pamiętaj, że makro nie jest przyjacielem modelarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Seb napisał: Pamiętaj, że makro nie jest przyjacielem modelarza Hehe wiem wiem, ale karabin w szybie wyglądał na moje fajnie no cóż - moje modele nawet bez makro wyglądają jak wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mitrandir Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Skromniacha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamo722 Napisano 16 godzin temu Share Napisano 16 godzin temu Wątpię by połowa forum skleiła lepiej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 6 godzin temu Share Napisano 6 godzin temu Tu, podobnie jak z hangarem, gdybyś podstaweczkę zrobił, a nie drukował, byłaby dodatkowym walorem całości. Ale i tak fajnie, że urozmaicasz swoje prace dodając im otoczenie Uwagi: Coś pokręciłeś z szachownicami. Wiem, robiłeś zapewne na podstawie instrukcji, więc od razu piszę: NIGDY nie ufaj instrukcjom dodawanym przez producentów modeli i kalkomanii A skąd pomysł na kamuflaż? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 6 godzin temu Autor Share Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Grzes napisał: Tu, podobnie jak z hangarem, gdybyś podstaweczkę zrobił, a nie drukował, byłaby dodatkowym walorem całości. Ale i tak fajnie, że urozmaicasz swoje prace dodając im otoczenie Uwagi: Coś pokręciłeś z szachownicami. Wiem, robiłeś zapewne na podstawie instrukcji, więc od razu piszę: NIGDY nie ufaj instrukcjom dodawanym przez producentów modeli i kalkomanii A skąd pomysł na kamuflaż? Grzes wszystko z instrukcji przy pierwszym Czajniku dałem ciała z głowicą wirnika nośnego - HB dał chyba ze skali 1/48. No to jak widać reszta też u nich kuleje - nic - to nie ostatni Mi-2 - jak przejdę na robienie modeli pod dokumentację myślę, że uniknę takich błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzes Napisano 5 godzin temu Share Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, HeliJack napisał: jak przejdę na robienie modeli pod dokumentację myślę, że uniknę takich błędów Ode mnie i tak wielki ukłon za modele z szachownicami !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HeliJack Napisano 5 godzin temu Autor Share Napisano 5 godzin temu 47 minut temu, Grzes napisał: Ode mnie i tak wielki ukłon za modele z szachownicami !!! Bardzo dziękuję - na 100% pojawi się na półce u mnie ich więcej - szlifuje warsztat na różnych projektach i zacznę działać w bardziej historycznej formule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi