bulik58 Napisano Środa o 20:40 Share Napisano Środa o 20:40 2 godziny temu, marioba napisał: Czołem ! Coś tam polepiłem! Lepiej już nie potrafię! Mariusz Idziesz jak przecinak w temacie, robi wrażenie to ,,lepienie,, 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meser262 Napisano Sobota o 08:54 Share Napisano Sobota o 08:54 W dniu 8.06.2026 o 20:46, marioba napisał: Kolego meser 262, jeśli zaglądasz do tego mojego postu, ... . Wcześniej nie zaglądnąłem, ale dostałem informacje że jest tu wpis skierowany bezpośrednio do mnie. Dlatego zerknąłem. Zapewne kiedyś przy przeglądaniu tematów też bym prędzej czy później tutaj zerknął. Jednak im wcześniej tym lepiej - czas zaciera pamięć. W dniu 8.06.2026 o 20:46, marioba napisał: to chcę Cię bardzo przeprosić za zwrócenie Ci uwagi kilka dni temu. Absolutnie masz rację i zgadzam się z tobą całkowicie! Doceniam to. W dzisiejszych czasach, tym bardziej w Internecie nie ma wielu ludzi którzy przyznali by się do błędu. W dniu 8.06.2026 o 20:46, marioba napisał: Jeszcze raz Cię przepraszam! Dobrze, zapomnijmy o tym incydencie. Pozdrawiam Krzysztof PS - Pozwól że skan Twojego wpisu wkleję w temat gdzie to się podziało. Wpis ten właśnie tam powinien zaistnieć - zamknie prowadzoną tam dyskusję przysłowiową klamrą. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano Sobota o 13:25 Super Moderator Share Napisano Sobota o 13:25 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Sobota o 16:41 Autor Share Napisano Sobota o 16:41 Dzięki Greif! Zawsze można na ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano Sobota o 18:27 Autor Share Napisano Sobota o 18:27 (edytowane) Czołem! Lepienie praktycznie skończone. Dolepić trzeba jakieś tam lusterka, liny, toboły i trochę szpachli. Ale to już przy malowaniu, które będzie... nie wiem kiedy. Wkrótce... Modelik jest do zrobienia w trzy wieczory. W końcu to stara zabawka Tamiyi. Nie bawiłem się w żadne głębsze modyfikacje , czy większe przeróbki. Jedynie co, to zasygnalizowałem wnętrze wieży bo pusta strasznie była.. Tez nie ma w niej za dużo finezji. Raczej dostosowałem to wnętrze do poziomu modelu. Generalnie za siedem dych, zestaw daje dużo zabawy, no i jakoś jeszcze wygląda. Może dorobię jakiegoś manekina z Miniartu? Mariusz Edytowane Sobota o 19:01 przez marioba 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano Sobota o 20:21 Share Napisano Sobota o 20:21 Jaki kamuflaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano wczoraj o 09:25 Autor Share Napisano wczoraj o 09:25 (edytowane) Czołem Modelarze! I kolejny klasyk od Tamiyi. Zestaw znany i lubiany, razem z dedykowanymi manekinami. Za ciut ponad stówę plus manekiny za około pięć dych, dostajemy produkt może nie najnowszy, ale o znakomitej jakości i prostocie. Jak wiadomo zainteresowanym, jestem fanem starych modeli. Mają swój urok i coś takiego w sobie że nie mogę się im oprzeć, mimo tego że są produkty zdecydowanie lepsze. Do rzeczy: Mariusz Edytowane wczoraj o 09:26 przez marioba 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Super Moderator Greif Napisano 23 godziny temu Super Moderator Share Napisano 23 godziny temu Tu zdecydowanie gąski są najsłabszym elementem, i osprzęt warto na coś z blaszki lub 3d zamienić, podglądam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robi Napisano 23 godziny temu Share Napisano 23 godziny temu Tu masz gąski od eduarda https://www.mojehobby.pl/products/Pz.Kpfw.-III-Pz.Kpfw.-IV-Tracks-Type-3A-3D-Printed.html?ads_details=PMaxWszystko&gad_source=1&gad_campaignid=17989508056&gbraid=0AAAAABSYzE2rLbYQdRAy4fWwG0xKhDoJn&gclid=Cj0KCQjwornRBhCrARIsAON5exG7H_iuQZXlvCfZ-f4wSRtfUVQE-QtS6SYuzOp5EtIMTcKdM34xxggaAjiREALw_wcB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SFModel Napisano 22 godziny temu Share Napisano 22 godziny temu Moim zdaniem modele Tamki powyżej nr seryjnego 200 trzymają już całkiem fajny poziom. A ten właśnie ma 209. Nie ma znaczenia że stary czy nie, ale moim zdaniem to bardzo fajny model. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 22 godziny temu Autor Share Napisano 22 godziny temu (edytowane) 58 minut temu, Greif napisał: Tu zdecydowanie gąski są najsłabszym elementem, i osprzęt warto na coś z blaszki lub 3d zamienić, podglądam Zdecydowanie gąski to słaby punkt! Osprzęt też. Ale to nie tylko Pz IV H. Są jeszcze inne pudła co wymagają tego samego co ten pierwszy. Budżet się przez to napina. Ale chodzi mi to po głowie. No i jeszcze to! Ale to ostanie nie wymaga dodatków. Są w pudle. Mariusz Edytowane 22 godziny temu przez marioba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi