truckman Napisano 25 Stycznia 2009 Share Napisano 25 Stycznia 2009 No zobaczymy narazei wszystko ładnie i pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 26 Stycznia 2009 Share Napisano 26 Stycznia 2009 Wiem, też pisałem nie zmienił. Dobra, nie pisze, szkoda zachodu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 7 Lutego 2009 Autor Share Napisano 7 Lutego 2009 Witam! Trochę podgoniłem, aczkolwiek wygląd ogólny na razie nie uległ zmianie. Elementy malowane na biało(dopiero 1 warstwa) to tylko drzwi i futryna oraz agregat. Ponadto pomalowałem cały spód na czarno, a malowanie pędzlem trwało dość długo. Koniec gadania. Na jednym zdjęciu widać różnicę biel malowana i plastik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 14 Lutego 2009 Autor Share Napisano 14 Lutego 2009 Witam! Post pod postem, ale aktualizacja więc co tam Prowizorka z taśmą ale co tam Słabo widać, bo na dworze ciemno. Ferie zaczęły się więc bd grzać z modelem (jak nie bd na sankach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 No i ładnie Zderzak Nieźle się drzwiczki prezentują Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 14 Lutego 2009 Share Napisano 14 Lutego 2009 No i git drzwiczki się ładnie prezentują , czekamy na dalsze prace i efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
punio Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 no ładny zestawik się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 Koledzy małe pytanko. Macie może zdjęcia jak pomalować, albo wiecie jak, agregat na przyczepie? Tylko tą "siatkę" czy dookoła też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 http://www.autoiganie.pl/images/n%20schmitz%202004.jpg Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Drzwiczki ładnie się prezentują. Mi się wydaje że lepiej tak dookoła na czarno. Większość agregatów Carrier'a jest właśnie na czarno wokół tej "sitaki"a poza tym ładniej się tak prezentuje. Jak chcesz fotki to zobacz sobie allegro (np http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T705052) Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Tylko, że to jest agregat TK a nie Carrier`a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 (edytowane) Drzwiczki ładnie się prezentują. Mi się wydaje że lepiej tak dookoła na czarno. Większość agregatów Carrier'a jest właśnie na czarno wokół tej "sitaki"a poza tym ładniej się tak prezentuje. Jak chcesz fotki to zobacz sobie allegro (np http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=T705052) Przejrzałem OTOMOTO i zrobię tak jak mówisz. Już nawet zacząłem malować Dzięki Edytowane 15 Lutego 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 15 Lutego 2009 Autor Share Napisano 15 Lutego 2009 No to trochę podgoniłem. Te patyczki, to mają być lampki pod paka, lecz co z tego wyjdzie to nie wiem. Taka prowizorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Te obrysówki będą napewno ładnie sie prezentować ! A drzwi to super robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Witam pięknie się to wszystko prezentuje. Czekam na efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miqs Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Nie jestem przekonany co do tych niby obrysów... Jakoś dziwnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 Zasiada na widownię i czekam na efekt końcowy. Co do drzwi dobrze się prezentują. Gorzej by wyglądało gdyby całe byłyby na biało. A tak coś się odróżnia i dobrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miki29021 Napisano 15 Lutego 2009 Share Napisano 15 Lutego 2009 I jak ładnie pomalowane pędzelkiem Jednak moim zdaniem lepiej by było jakbyś zainwestował w spraye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam! Paka położona na sucho, jakby było krzywo Następne co muszę kupić, to taśma maskująca, bo z efektu nie jestem bardzo zadowolony. Owszem zdjęcia trochę "obgryzają", ale nie jest źle. Niedługo Magnum Pozdrawiam Konrad P.S. Na drzwiach są jakieś śmieci, nad klamką(zresztą cały model jest zakurzony:haha: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Bardzo ładnie Nie ma się do czego przyczepić Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUGER_MAN Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Ja bym jednak dodał uszczelke ta która idzie na około drzwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zderzak Napisano 17 Lutego 2009 Autor Share Napisano 17 Lutego 2009 KRUGER_MAN byłą, ale okazała się za mała. Zobacz na wcześniejsze posty. Malowałem ją, tam gdzie były zaznaczenia, ale jak zawsze się okaże instrukcja kłamie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekpbfish Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Wszystko się bardzo ładnie prezentuje. Fajnie ci wyszły te drzwi i agregat. Pozdrawiam Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Naczepa jest super. Mam takie wrażenie, że literka "A" na drzwiach nie jest doklejona . Chodzi mi o jej wierzchołek, bardziej z prawej strony. Na obu zdjęciach mam takie złudzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Naczepa piękna. Jestem pełen podziwu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi