kozborn Napisano Niedziela o 18:37 Autor Share Napisano Niedziela o 18:37 No i mam pierwszą zagwostkę. Blacha w górnej części tablicy jest wycięta, plastik nie. Edek chce w tym miejscu puste a tamkowa kalkomania przewiduje tam zegary. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Niedziela o 20:16 Autor Share Napisano Niedziela o 20:16 Przymiarki z tablicą na sucho. Jutro dojdą zapewne pedały steru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Niedziela o 21:33 Share Napisano Niedziela o 21:33 Godzinę temu, kozborn napisał: Jutro dojdą zapewne pedały steru. To jest bardzo brzydkie określenie, ładniejsze będzie, orczyk. Kokpit pomalowałem na Interior green, tudzież Green Zinc Chromate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Niedziela o 21:53 Autor Share Napisano Niedziela o 21:53 19 minut temu, Moses napisał: Kokpit pomalowałem na Interior green, tudzież Green Zinc Chromate? Tamiya XF-5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
barszczo Napisano Poniedziałek o 16:23 Share Napisano Poniedziałek o 16:23 Coś mi ten XF5 na żywo nie leży... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Poniedziałek o 16:29 Autor Share Napisano Poniedziałek o 16:29 3 minuty temu, barszczo napisał: Coś mi ten XF5 na żywo nie leży... trudno, już zostaje. Naoglądałem się tylu grafik, że nabawiłem się oczopląsu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Poniedziałek o 19:19 Autor Share Napisano Poniedziałek o 19:19 Tablica przyrządów za zamontowanym orczykiem. Elementy celownika dojdą na końcu z uwagi na filigranowe struktury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Poniedziałek o 20:11 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:11 (edytowane) Oki z grubsza mamy to... Edytowane Poniedziałek o 20:12 przez kozborn 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moses Napisano Poniedziałek o 20:19 Share Napisano Poniedziałek o 20:19 jak ładnie ulożyły Ci sie te pasy. jakis patent aby druk nie ochodził przy ukladaniu \? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozborn Napisano Poniedziałek o 20:29 Autor Share Napisano Poniedziałek o 20:29 5 minut temu, Moses napisał: jak ładnie ulożyły Ci sie te pasy. jakis patent aby druk nie ochodził przy ukladaniu \? Robię to po prostu bardzo powoli i "etapami", nie jednym ruchem, trochę jakby blaszka była złożona z segmentów które trzeba dopasować do kształtu. Pozwalam drukowi trochę się "przyzwyczaić" zanim mocniej dognę I jakoś idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi