kozborn Napisano Piątek o 17:39 Autor Napisano Piątek o 17:39 2 godziny temu, jachud3 napisał: Ja bym to malował nie trafiłem nigdzie na samouczek/przykład... ...Ale i tak bym tego nie robił Cytuj
MIRO Napisano Piątek o 17:46 Napisano Piątek o 17:46 5 minut temu, kozborn napisał: nie trafiłem nigdzie na samouczek/przykład... 1 1 Cytuj
kozborn Napisano Piątek o 17:48 Autor Napisano Piątek o 17:48 1 minutę temu, MIRO napisał: kocham to forum 1 Cytuj
jachud3 Napisano Piątek o 19:05 Napisano Piątek o 19:05 Widzisz, to naprawdę nie takie trudne spróbuj na złomie Cytuj
marek d Napisano Piątek o 19:16 Napisano Piątek o 19:16 10 minut temu, jachud3 napisał: to naprawdę nie takie trudne Pewien forumowicz mówi: nie ulegać presji komentujących. 2 Cytuj
kozborn Napisano Piątek o 19:34 Autor Napisano Piątek o 19:34 E tam, to tylko sugestia. Już gorsze szantaże emocjonalne miały miejsce Cytuj
kozborn Napisano Piątek o 22:41 Autor Napisano Piątek o 22:41 Jedziemy ostrożnie dalej. Na razie nie ma dramatu. Patyczki i waciki mają sporo roboty. Cytuj
kozborn Napisano wczoraj o 06:52 Autor Napisano wczoraj o 06:52 Efekt oceniam na "myślałem że będzie gorzej". Drobne rzeczy do poprawki, sądziłem, że porwę to w strzępy, ale całkiem znośnie się obkurczyło. Cytuj
greatgonzo Napisano wczoraj o 09:42 Napisano wczoraj o 09:42 To żółte pod szachownicą zostanie? 1 Cytuj
kozborn Napisano wczoraj o 16:33 Autor Napisano wczoraj o 16:33 (edytowane) @greatgonzo tak wiem "Popularne, modelarskie hasło, żeby nie ufać instrukcjom nie wzięło się znikąd." Niemniej trafiłem też na to: Edytowane wczoraj o 16:53 przez kozborn Cytuj
jachud3 Napisano wczoraj o 18:22 Napisano wczoraj o 18:22 Obiekty muzealne są chyba jeszcze gorszą referencją niż "bo w instrukcji tak dali", bo zbyt łatwo można uwierzyć, że restauratorzy zrobili wszystko w 100% "tak jak było" Cytuj
kozborn Napisano wczoraj o 18:44 Autor Napisano wczoraj o 18:44 20 minut temu, jachud3 napisał: Obiekty muzealne są chyba jeszcze gorszą referencją niż "bo w instrukcji tak dali", bo zbyt łatwo można uwierzyć, że restauratorzy zrobili wszystko w 100% "tak jak było" odpowiem po vonnegutowsku: zdarza się Cytuj
greatgonzo Napisano wczoraj o 19:55 Napisano wczoraj o 19:55 W obiektach muzealnych może się zdarzyć, ale mega rzadko. Częściej w restauracjach prywatnych i to dopiero od niewielu lat. Tu trzeba znać historię danej odbudowy. A ten ze zdjęcia powyżej , to ma nie tylko żółto pod szachownica ale i motor, którego nie montowano w żadnym P-47. Cytuj
kozborn Napisano 6 godzin temu Autor Napisano 6 godzin temu No, i tak będzie malowanko. Dam znać jak będzie po bólu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi