abtb Napisano 5 Sierpnia Autor Napisano 5 Sierpnia (edytowane) W dniu 5.08.2026 o 12:38, BRAVO112 napisał: to zapowiedz? W sumie kilka czysto czechosłowackich tematów leży w szafie - można by jakiś "pepikowy" warsztat na kilka modeli odpalić Edytowane 14 Sierpnia przez abtb 1 Cytuj
Grzes Napisano 5 Sierpnia Napisano 5 Sierpnia 9 minut temu, abtb napisał: można by jakiś "pepikowy" warsztat na kilka modeli odpalić Zdecydowanie tak. Wracaj już zza tego oceanu 1 Cytuj
barszczo Napisano 5 Sierpnia Napisano 5 Sierpnia 4 godziny temu, abtb napisał: W sumie kilka czysto czechosłowackich tematów lezy w szafie - można by jakiś "pepikowy" warsztat na kilka modeli odpalić I to jest słuszna koncepcja . 1 Cytuj
abtb Napisano 5 Sierpnia Autor Napisano 5 Sierpnia (edytowane) W dniu 5.08.2026 o 14:17, BRAVO112 napisał: Avia b534 Mam dwie - wczesną i późną Do tego Letova na pływakach i na kołach I oczywiście takie rury jak L-29 i L-39 W dniu 5.08.2026 o 16:54, barszczo napisał: I to jest słuszna koncepcja Czy ty mnie namawiasz na jakiś warsztat Edytowane 14 Sierpnia przez abtb Cytuj
barszczo Napisano 5 Sierpnia Napisano 5 Sierpnia 37 minut temu, abtb napisał: Czy ty mnie namawiasz na jakiś warsztat Że ja? Ależ skąd, może to tylko złe języki, ludzkie pomówienia... 1 Cytuj
BRAVO112 Napisano 6 Sierpnia Napisano 6 Sierpnia (edytowane) ja Cie na pewno namawiam b534 mam chyba z 7 : Edka, Rs i jeszcze jakieś trzy zywiczne Edytowane 6 Sierpnia przez BRAVO112 Cytuj
mig Napisano 6 Sierpnia Napisano 6 Sierpnia Odpalaj czechosłowacki warsztat! Letovy zapowiadają się ciekawie. Na forach tego jak na lekarstwo. 1 Cytuj
Maxy Napisano 6 Sierpnia Napisano 6 Sierpnia Ale w Letovie będą cycki? No niby cos tam po bokach ma, ale to nie to co na P-47 sie widziało... Cytuj
mig Napisano 7 Sierpnia Napisano 7 Sierpnia 22 godziny temu, Maxy napisał: Ale w Letovie będą cycki? Cycki są fajne ale przypominam, że to jest forum modelarskie. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi