Danio Napisano 4 godziny temu Napisano 4 godziny temu Hej. Dziś zaczyna się kalendarzowa i astronomiczna jesień, a za miesiąc zmieniamy czas na zimowy. Wieczory będą długie, szare i ponure, najlepszy to moment na otwarcie nowego projektu modelarskiego. Tak też czynię. Tym razem będzie to - jak wynika z tytułu - Messerschmit Me 262 A-1a, firmy Arma Hobby, oczywiście w skali 1:72. Model Arma Hobby wybrałem dlatego, że niedawno udało mi się szczęśliwie zakończyć jej P.11-tkę. Łatwą i bardzo przyjemną w budowie. Mam nadzieję, że ten samolocik też taki będzie. Pewnie nie tak łatwy, ale spodziewam się, że będzie równie przyjemny, a jego montaż dostarczy wiele frajdy. Aktualnie nie posiadam do niego, wiele dodatków prócz dodanego w przedsprzedaży wydruku 3D: i zakupionego silnika: Reszta jeszcze nie dotarła lub jest dopiero zamówiona. Nie mam jeszcze sprecyzowanego malowania, chociaż skłaniam się ku drugiemu, łatwiejszemu: Czas zaczynać 1 Cytuj
jachud3 Napisano 2 godziny temu Napisano 2 godziny temu Podglądam; moja Jaskółka czeka w składziku i nabiera mocy urzędowej Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi