abtb Napisano Niedziela o 05:22 Napisano Niedziela o 05:22 (edytowane) Witam Dziś do porannej kawy: MiG-21MF, Somalijskie Siły Powietrzne, lotnisko w Mogadiszu, Somalia 1991r. Edytowane Poniedziałek o 05:55 przez abtb 21 Cytuj
jachud3 Napisano Niedziela o 08:17 Napisano Niedziela o 08:17 Amerykański MiG to rzadki widok na forach Jak zawsze - klasa 1 1 Cytuj
barszczo Napisano Niedziela o 09:48 Napisano Niedziela o 09:48 Godzinę temu, jachud3 napisał: Amerykański MiG to rzadki widok na forach Ale drugowojenny to już prawdziwy rarytas . Bardzo się podoba . 1 Cytuj
zaruk Napisano Niedziela o 16:50 Napisano Niedziela o 16:50 Ładne te ciapki. Czy Ty w ogóle sypiasz? 1 Cytuj
Dzejo Napisano Niedziela o 17:14 Napisano Niedziela o 17:14 podoba sie ... jestem na tak Fajne malowanie... 1 Cytuj
abtb Napisano Niedziela o 18:20 Autor Napisano Niedziela o 18:20 Dziękuję za opinie panowie Godzinę temu, zaruk napisał: Czy Ty w ogóle sypiasz? Już kiedyś o tym pisałem - więc napiszę jeszcze raz: TAK! I inne rzeczy tez robię Cytuj
Adamo722 Napisano Niedziela o 21:18 Napisano Niedziela o 21:18 2 godziny temu, abtb napisał: I inne rzeczy tez robię Ciekawe a niby jakie Cytuj
zaruk Napisano Poniedziałek o 04:43 Napisano Poniedziałek o 04:43 10 godzin temu, abtb napisał: I inne rzeczy tez robię Wiem, modele Cytuj
abtb Napisano Poniedziałek o 05:15 Autor Napisano Poniedziałek o 05:15 7 godzin temu, Adamo722 napisał: Ciekawe a niby jakie Np relaksacyjnie koszę trawę na trawniku 31 minut temu, zaruk napisał: Wiem, modele To też Cytuj
greatgonzo Napisano Poniedziałek o 11:03 Napisano Poniedziałek o 11:03 5 godzin temu, abtb napisał: relaksacyjnie koszę trawę na trawniku Znaczy się traktorkiem z piwkiem w ręku. Bo to jedyna relaksacyjna forma. 1 Cytuj
Grzes Napisano Poniedziałek o 11:21 Napisano Poniedziałek o 11:21 15 minut temu, greatgonzo napisał: Znaczy się traktorkiem z piwkiem w ręku. Albo tak: 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi