Patterson Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Witajcie! Chciałbym zaprezentować model nad którym ostatnio pracowałem. StuG III Ausf:G Späte pochodzący z 2.DPanc SS „Das Reich” wchodzącej w skład 5 armii von Manteuffela, biorącej udział od 22 grudnia 44’ w walkach o skrzyżowanie St. Vith. Pojazd powstał w oparciu o nowy model wczesnego StuGa DML Smart Kit + kilka części pochodzących z Tamiyi, Aber , Armorscale i trochę własnego scratchu. Mam nadzieję, że przypadnie wam do gustu. Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiub Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Super model!Świetnie się prezentuje!Jest taki brudny i odrapany-co lubię i taki obładowany różnymi różnościami Bardzo mi si podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Model super. Fajna koncepcja, dobrze wyglądają sprzęt z tyłu pojazdu. Brudzenie jak na mój gust trochę za duże, ale dość dobrze wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Widziałem już na pwm. Jest piękny! Wysyp mistrzowskich Stugów ostatnio na polskich i zagranicznych forach. Twój jak najbardziej do nich się zalicza. A jeszcze lepszy jest warsztat! Świetny poradnik krok po kroku jak zrobić perfekcyjny model Pozdrowienia i ogrom gratulacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
figfan Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 dobra robota....jedyne co mi sie nie podoba to za bardzo ubrudzone podwozie i koła.....ale to tylko moja fanaberia....poprostu nie lubie..... Gratuluje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Mówiłem CI już że kocham tego Stuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Najlepszy model StuGa jaki widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Wiele o modelu nie ma co pisać, jest zajebiaszczy i tyle, widać że pewien StuG stał się wzorem i dobrze, chociaż tamten to chyba z kosmosu jest. Ale jedna rzecz mnie zastanawia Marcin, kupę roboty w ten model włożyłeś, ale czemu u licha zostawiłeś zestawowe osłony wydechów ? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patterson Napisano 22 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 22 Stycznia 2009 Hej, bardzo dziękuję za komentarze. Co do osłon to te z blaszki Abera dedykowanej do Starego Stuga Gunze nie bardzo pasowały, próbowałem je doszlifować, ale trwało to i trwało, miałem robić nowe, ale ponieważ termin projektu w którym uczestniczył ten pojazd zbliżał się do końca musiałem przyśpieszyć i skorzystałem z plastikowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 22 Stycznia 2009 Share Napisano 22 Stycznia 2009 Zgadzam się z przedmówcami. Model powala. Zdecydowanie przypadł mi do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Świetny, mnie się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arre Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Jak dla mnie - poczatkujacego modelarza - nieosiagalny jak na razie wzor.. Gratuluje, przepiekny model. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Mistrzowska robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macotra21 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Piekny model, duzo pracy i swietny efekt. Moze troche za duzo brudzingu, ale to rzecz gustu. Pytanie jakie mam to czemu hamulec wylotowy na lufie jest taki czysty? troche nie pasuje do calego modelu, ale to tylko tak na marginesie, poza tym kudos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DerPanzersoldat95 Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 cudowny Mg-34 mniammmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kami13f Napisano 23 Stycznia 2009 Share Napisano 23 Stycznia 2009 Wspaniała robota , realistyczny wygląd robi wrażenie, . pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza_GD Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Podoba mi się pomysł z górną płytą przedziału bojowego w innym kamuflażu, co sugeruje że ta część miała być zapożyczona z innego pojazdu jak mi się zdaje. Całość powala na kolana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cloner16 Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Czym i jak robiłeś te obicia na ekranach i kadłubie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Panzer Napisano 24 Stycznia 2009 Share Napisano 24 Stycznia 2009 Coś pięknego. Jak żywy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi