Gość Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Witam. Mógłby mi ktoś napisać jaka jest wysokość gotowej naczepy Italerii w skali 1:24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eKrystian Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Określ może bardziej o jaką naczepę Ci chodzi, czy jakąś plandekę/chłodnie, czy cysternę ? Pozdr. Krystian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 O zwykłą plandekę bądź chłodnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diesel fan Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 W mojej firanie jest 16 cm z groszami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2009 Share Napisano 16 Lutego 2009 Dzięki za odp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Witam mam pytanie.Jakie farbki najlepiej kupić:Humbrol, Model Master, Revell czy jeszcze jakieś inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Zależy do czego jeszcze ci będą potrzebne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Morusek11 Z tych co podałeś zdecydowanie najlepsze są model mastery . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morusek11 Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 Zależy do czego jeszcze ci będą potrzebne...np. do malowania lamp,małych rzeczy itp. Dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Praetorian Napisano 17 Lutego 2009 Share Napisano 17 Lutego 2009 BYŁOOOO.... Zapraszam do JAK TO ZROBIĆ I POKAZAĆ. Pzodrawaiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Witam. Takie małe pytanko apropo flock'u. Zdobyć go dość trudno a jak już to i wybór niewielki, próbował ktoś może nakladać go i potem prysnąć pożądanym kolorem? Zastanawiam się jak by to wyglądało po malowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Malowałem flock i efekt jest bardzo dobry, ale malowanie tylko z aero lub spreyem pędzel odpada(za bardzo ubija i skleja włoski) przykład Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek788 Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Ale w jaki sposób go malowałeś? -miałeś naczynie gdzie nasypałeś flock i mieszając natrysikwałeś farbę -wymalowałeś go w tedy gdy już był przyklejony do modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Flock malowałem jak był przyklejony na modelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koniu Napisano 19 Lutego 2009 Share Napisano 19 Lutego 2009 Dzięki Piotr za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Witam zwracam się z pytaniem czy ktoś może mi pomóc w projekcie? Potrzebowałbym wymiary ciężarówki pod bdf , -odległość od osi do osi -wymiary kontenera Wszystko oczywiście w skali 1:24 Dodaje fotkę jak by to miało wyglądać. Za pomoc z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Robert nr1 Ja mam jakieś plany scanii zresztą tu poszukaj http://public.fotki.com/modeltrucks25thscale/references_ideas/truck_details/scania/ Bardzo pilnie poszukuję rysunków wywrotek oraz zabudów schmitza jeśli ktoś posiada to bardzo proszę o pomoc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Tomasz Dudek z planów wywrotki mam cosik takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mechanik Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Tomasz ja mam fotki wywrotki ale nie schmita ale napisz na GG to ci fotki podeśle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Robert nr1 Ja mam jakieś plany scanii zresztą tu poszukaj zajrzałem ale fotki są mało wyrażne i niemożna odczytać wymiarów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Robert nr1 Owszem masz racje ale ja je potrafię odczytać tu są plany wpisz scania i masz całą listę http://www.the-blueprints.com/index.php?search/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Owszem masz racje ale ja je potrafię odczytać Niestety ja nie mogę nawet przy powiększeniu ani na jednym linku ani na drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Na tym bluerints się nie da ale na tych planach ze strony fotki ja odczytuje bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
voseba Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Owszem masz racje ale ja je potrafię odczytać Niestety ja nie mogę nawet przy powiększeniu ani na jednym linku ani na drugim Zakładam ze się zarejestrowałeś na stronie? Jeżeli nie to zdjęcia są w rozdzielczości 500x500pikseli. U mnie strona działa bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 voseba To fotka od tego holendra natomiast na stronie blueprints się nie rejestrowałem ale nie omieszkam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi