dweler Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 (edytowane) prace ta poddaje ocenie Witam Zakończylem projekt z Bergeelefantem w roli glownej. warsztat: viewtopic.php?t=11071 Jako ze to moja pierwsza dio a temat obralem sobie dosyc ciezki to z calosci jestem w miare zadowolony.Duzo rzeczy udalo mi sie zrobic z dostepnych w domu matreialow, poleglem tylko na drzewie i w koncu poszlo kupce.Dzieki wszystkim za udzial w warsztcie i za ciekawe pomysly oraz porady.pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Super diorama. Fajnie się wszystko prezentuje. Cały czas popatrywałem warsztat i jestem mile zaskoczony tempa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gościu Napisano 3 Lutego 2009 Share Napisano 3 Lutego 2009 Mogę tylko pogratulować, sam niedawno robiłem 1 scenkę, mniej zróżnicowaną..a się namęczyłem co niemiara...a tu 5x tyle roboty ! Drzewko fakt, było bardzo słabiuchne...ale nikt od urodzenia nie robi perfekt ! Musim sie uczyć, w miare możliwości. dweler - jeszcze raz gratuluję, scenka ma sens, fajnie porozmieszczane figurki, fajne wykonanie wozów. Mocne 4+ - jak dla mnie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Podoba mi się. Tak jak wspomniał Rafał, pojazdy są fajnie wykonane oraz figurki są fajnie porozmieszczane. Od siebie mogę dodać, że tło fajnie komponuje się z całą diramką. Drzewko w cale nie jest takie złe. Ogólnie bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
badger Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 DAlej ubolewam że nie utopiłeś jaga. Mimo wszystko jest jak najbardziej OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 To wygląda świetnie. Modele są piękne, ale ten jagdpanther za bardzo jest przykryty (nieźle by się palił, gdyby Ruski podszedł z zapalniczką). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzik730 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Gratulacje, na prawdę bardzo mi się podoba. Jeśli to Twoja pierwsza diorama to czapki z głów- chciałbym aby moja tak wyszła, a też czeka mnie debiut w tym temacie. Jeszcze raz gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafica Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Bardzo fajne, figury super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Świetna dio!!! Ładne drzewko i wogóle Wydechy Jagdpanthera wskazują na późną wersję tego pojazdu, mógłbyś napisać gdzie i kiedy owe pojazdy śmigały? Ogólnie 5- . Ten minusik jest malutki, że prawie go nie widać . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojtek B. Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Ogólnie scenka bardzo sympatyczna, drzewko wygląda naprawde fajnie, żeby mi tak wychodziły, a za figury normalnie masz . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 ma klimacik ta scenka, podoba mi się Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peter Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 To wygląda świetnie. Modele są piękne, ale ten jagdpanther za bardzo jest przykryty (nieźle by się palił, gdyby Ruski podszedł z zapalniczką). Jest tak przykryty bo to trasa przelotu Ił-2 które by go rozniosły Drzewko nie jest złe, zgodnie z moda na oceny szkolne daję 4+ PS Koleś manierką w usta nie trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Jak zwykle nie przepadam za pancerką, to ta dioramka bardzo mi się spodobała. Gratulacje ukończonego projektu! Będziesz wystawiał ją gdzieś na jakimś konkursie (poza IIZKM oczywiście)? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boozy Napisano 4 Lutego 2009 Share Napisano 4 Lutego 2009 Zrobiłeś bardzo ładną dioramke. Nawet to drzewko mi się nawet podoba. Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 5 Lutego 2009 Autor Share Napisano 5 Lutego 2009 Dzieki wielkie za komentarze,ciesze sie ze sie podoba sie . Drzewko w cale nie jest takie złe drzewko wygląda naprawde fajnie, żeby mi tak wychodziły Drzewko nie jest złe Nawet to drzewko mi się nawet podoba no mnie tez sie nawet podoba ale napisalem ze KUPOWANE we sklepie,nie zrobilem go sam a poleglem na tym ktore ukazalem w warsztacie,aczkolwiek mam juz nowy pomysl jak by to zrobic lepiej Wydechy Jagdpanthera wskazują na późną wersję tego pojazdu, mógłbyś napisać gdzie i kiedy owe pojazdy śmigały? no nie powiem gdzie smigaly bo to by trza jakas historie tego wozu przewertowac a w tym przypadku uzylem jaga bo akurat mialem go na zlomie.bergetigery (P) sluzyly do ewakuacjii elefantow i ferdinandow i taka scenka raczej nie miala odbicia w rzeczywistosci Będziesz wystawiał ją gdzieś na jakimś konkursie he to jeszcze nie ta liga,na zywo mogly by wyjsc jakies babole chyba ze tak tylko zeby pokazac poz konkursem jak sie natrafi okazja to moze. poza IIZKM oczywiście moglbys to rozszyfrowac? jescze raz dzieki za zainteresowanie.dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skala72 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Diorama jest zawodowa, te snopki są jak żywe. Szkoda, że do naszej siódemki nie zrobiłeś jakiejś miejskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Luke Sky Walker Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Diorama super. Bardzo mi się podoba. Tylko szkoda, że ten czołgista pod drzewem w czapce nie ma wyciętej dziury, bo teraz nie moze jej założyć Moja ocena : -5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Świtna dioramka gratuluję wykonania Dobry pomysł na tło, patrząc na pierwsze fotki myślałem, że to część dioramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jachud3 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 poza IIZKM oczywiście moglbys to rozszyfrowac? II Zimowy Konkurs Modelwork Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Koleś manierką w usta nie trafia Bo to pewnie nie pierwsza manierka wypita tego dnia ;-) Dioramka ekstra. Podoba mi się bardzo. Szkoda tylko, że ten drugi czołg tak mocno zakryty słomą i mało co widać. Generalnie kawał porządnej modelarskiej roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KubA94 Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Choć się za bardzo nie znam to powiem że extra ta dioramka Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wicio1d Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 Mnie się osobiście podoba, bardzo klimatyczna diorama. Te drzewko ostro wadzi, mimo że kupne, to listowie za jednorodne a szkoda, przydałoby się trochę ciemniejszych odcieni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kermit Napisano 5 Lutego 2009 Share Napisano 5 Lutego 2009 poza IIZKM oczywiście moglbys to rozszyfrowac? II Zimowy Konkurs Modelwork O właśnie, dzięki jachud3. dweler chyba rok temu nie brał udziału w konkursie, gdzie używano ZKM. Teraz to trudniej rozszyfrować nowicjuszowi... Pozdrwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 6 Lutego 2009 Autor Share Napisano 6 Lutego 2009 chyba rok temu nie brał udziału w konkursie hehe,rok temu o tej porze to wolali do mnie "cyfra dziadka persie!"a ja odpowiedalem "cieno" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 7 Lutego 2009 Share Napisano 7 Lutego 2009 bez wątpienia sobie poradziłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi