krzychu-onisk Napisano 2 Stycznia 2010 Share Napisano 2 Stycznia 2010 http://www.ipmsdeutschland.de/FirstLook/Hersteller_News/Revell_News_2010.html#table2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Pierwsze wzmianki = nie długo na rynku PzKpfw. III Ausf. M SLT50-3 "ELEFANT"mit Sa.Anh.52t & PzH2000 & FENNEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 19 Stycznia 2010 Share Napisano 19 Stycznia 2010 Nie wiem ale mi linki nie działają pod Mozillę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Wg plastikowe.pl 03177 — Sd.Kfz.251/9 Ausf.C już jest/będzie w styczniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Nie wiem ale mi linki nie działają pod Mozillę. Te co podałem? Mi działają bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
El Commendante Napisano 20 Stycznia 2010 Share Napisano 20 Stycznia 2010 Mnie też działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ritter Napisano 21 Stycznia 2010 Share Napisano 21 Stycznia 2010 Teraz działają ale w dniu pisania poprzedniej postu linki niestety były nie sprawne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 12 Lutego 2010 Share Napisano 12 Lutego 2010 http://www.revell.de/3d-view/galery.php?objID=03117&objMode=3d&objLang=de Mniam, już się nie mogę doczekać aż wróci na rynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł Czarnocki Napisano 23 Marca 2010 Share Napisano 23 Marca 2010 Pewnie w środku modelik AFV http://data6.primeportal.net/models/thomas_voigt4/revell/images/revell_06_of_26.jpg No i kolejna wersja Marderka http://data6.primeportal.net/models/thomas_voigt4/revell/images/revell_05_of_26.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 No i kto tu znajdzie sens? http://www.mojehobby.pl/revell-03204-german-heavy-truck-slt50-3-quot-elefant-quot-with-sa-anh-52t-and-pzh2000-and-fennek-p-1-1685013.html http://www.mojehobby.pl/revell-3145-faun-slt-50-3-elefant-tanktransporter-german-army-p-1-992268.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skoti Napisano 1 Maja 2010 Autor Share Napisano 1 Maja 2010 Ale o co chodzi z tym sensem?? Nic niezwykłego, nazywa się to specjalna oferta. Wiele firm takie coś stosuje, szczególnie gdy towar skierowany jest dla młodszych modelarzy. Świetny na prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Bardzo specjalna, za prawie 15zł 2 modele dodatkowo... Częściej takie "gifty" powinni robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 1 Maja 2010 Share Napisano 1 Maja 2010 Tomkowi pewnie chodzi o to, że Faun z PzH 2000 i Fennekiem kosztuje mniej niż Faun bez PzH 2000 i Fenneka EDIT. Tomek mnie ubiegł. W promocji wychodzi tak jak napisałem - taniej "z" niż "bez"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Strona Revella i zapowiedź 72-ki. Czegoś o nazwie MAN 7t milgl KLIK Narazie bez fotki No i zdjęcia ich 88-ki. KLIK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 24 Lipca 2010 Share Napisano 24 Lipca 2010 Czegoś o nazwie MAN 7t milgl Nie czegoś tylko ciężarówki Bundeswehry, to raczej normalne po wydaniu wersji 8x8 przyszedł czas na 6x6 i w końcu pewnie na 4x4. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 2 cud wznowienia Revella w 72 Stug IV LINK iii... PANZER IV H LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seweryn Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 iii... PANZER IV H LINK Trzeba będzie kupić ze 4-5 sztuk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacperek315 Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 PANZER IV H Będzie moje. Chociaż już 1 mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzychu-onisk Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Trzeba będzie kupić ze 4-5 sztuk. Jak będę przy kasie to wezmę chyba 2, jeden zamieni się gąskami z Dragonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 Odkopuję! W Jadarze pojawił się PT-76B od Revella w 1:72. Wyjdzie z tego polski z 7 ŁDD? Ew. jaki zakres przeróbek był by potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertmodelarz Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 (edytowane) 2 godziny temu, Michal_G napisał: Odkopuję! W Jadarze pojawił się PT-76B od Revella w 1:72. Wyjdzie z tego polski z 7 ŁDD? Ew. jaki zakres przeróbek był by potrzebny? Tylko kalki ToroModel dokupić i ewentualnie kominek dorobić Wojsko Polskie 1965-85 cz.2 ToRo Model 72D17 Na zdjęciu oryginał Edytowane 19 Marca 2021 przez robertmodelarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_G Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 No to super, pozostaje tylko forumowego rabina od niebieskich beretów czyli Kolegę JFM dopytać o detale żeby nie połączyć numeru taktycznego i emblematu z różnych batalionów oraz przypadkowo nie trafić na wóz w jakiejś nietypowej konfiguracji. I czekać na promocję na Revella w Exito (bo przy cenie 85 zł na 12% zniżki można poczekać, zwłaszcza jak się ma co nieco do dłubania na magazynie). Ech, rozmarzyłem się - może jeszcze ASU-85 zrobią skoro podwozie już mają? Oczywiście zrobił bym w "jedynie słusznym ideologicznie" malowaniu 35 das 6 PDPD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PrzemekW Napisano 19 Marca 2021 Share Napisano 19 Marca 2021 13 minut temu, Michal_G napisał: ...Ech, rozmarzyłem się - może jeszcze ASU-85 zrobią skoro podwozie już mają? Oczywiście zrobił bym w "jedynie słusznym ideologicznie" malowaniu 35 das 6 PDPD. Ech te marzenia... Z tego, co wiem, to ten PT-76 jest z firmy "Toxso". Tak jak, ostatnich nowości, Scud, Grille, czy Marder. Więc raczej nie ma co szybko liczyć na ASU-85. Tu prędzej bym kombinował, czy podwozie i wannę kadłuba dałoby się "pożenić" z Topas"em od ACE. Czy ktoś wie czy w obu są takie same? Podobne są, ale Czesi coś tam przecież zmieniali tworząc z BTR-50 swojego Topas'a. Pozdrawiam, Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipsg Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Wygląda na to, że Revell osiągnął poziom Mastercrafta w dziedzinie robienia modelu na odpie... https://www.revell.de/produkte/modellbau/militaer-figuren/fahrzeuge-zweiter-weltkrieg/sherman-m4a1.html?listtype=search&searchparam=sherman Po raz kolejny wydali swojego poczciwego M4A1(76) w małej skali, ale tym razem dorzucili do niego kalkomanie dla zdobycznego M4A1 z klasyczną wieżą i krótką 75mm. Na pudełku poprawna wersja, a w środku zupełnie inny wóz z tymi samymi kalkomaniami i wyssanym z palca krzyżem na wieży. Cena modelu jest równie zabawna, bo w polskich sklepach kosztuje około 70 złotych - więcej niż doskonały M4A1(76) Dragona... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OLO Napisano 17 Maja 2021 Share Napisano 17 Maja 2021 Żeby było ciekawiej to ten pokrak został odkupiony przez Revell od starego Matchboxa.A ogulnie to przewał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi