Artek Napisano 2 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2007 Piotrze dzięki za zwrócenie uwagi. Wiem jak były kładzione stropy i próbowałem zrobić tą trzcinę ale niezbyt mi to wychodziło , tak kleić od spodu. Powiem szczerze w moim wykonaniu wyglądało to koszmarkowo dlatego zdecydowałem się tak to zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr Kmiecik Napisano 2 Stycznia 2007 Share Napisano 2 Stycznia 2007 a z czego próbowałeś? ja próbowałbym to wkleić "po bożemu" - posmarować sufit od dołu wikolem, przykleić "trzcinę" z pędzla i położyć cienką warstwę "tynku" z gipsu. jak wyschnie - powinien się nawet kruszyć jak prawdziwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 10 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 10 Stycznia 2007 I budynki od wewnątrz skończone. Teraz z pracami wychodzimy na ulicę. mam nadzieje zę pójdzie szybciej niż we wnętrzu. Z drugiej strony trzeba pilnować jakosci;) Cóż zobaczymy. Póki co dwie fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał94 Napisano 10 Stycznia 2007 Share Napisano 10 Stycznia 2007 O kurde to jest zaj****** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 11 Stycznia 2007 Share Napisano 11 Stycznia 2007 masakryczneee...... w pozytywnym tego słowa znaczeniu.....czekam na dalszą część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 13 Stycznia 2007 Szyldziki prawie że gotowe.. Trzeba podmalować i dodać jakieś przybrudzenia coby wkomponować w całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 21 Stycznia 2007 Autor Share Napisano 21 Stycznia 2007 tak sobie to wygląda póki co. Dojdą jeszcze na pewno ślady po ISU a co jeszcze? Się okaże ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 21 Stycznia 2007 Share Napisano 21 Stycznia 2007 A zie harmoszka? A tak w ogole, to rewelacja. Klimacik juz czuc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RSOOST Napisano 6 Lutego 2007 Share Napisano 6 Lutego 2007 Witam. Bardzo fajno zrobiona dioramka podoba mi się bo trzyma klimat. Taką mam duszną rosterkę tylko do tej wieży bo wieże pantherturm troche się różniły od czołgowych. Sam też nie długo chcem robić tez taką diorame tylko w skali 72 i też zbieram cały czas materiały na temat tych punków umocnionych. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Kryszak Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Rzadko zaglądam w inne działy niz lotnicze, a widzę że to wielki błąd Robota w tym wątku jest genialna. Artek chylę czoła. Piekna sprawa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roobert Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Jak chcą harmoszki to posadź takiego delikwenta http://www.jadarhobby.waw.pl/plus-model-zolnierze-armii-czerwonej-p-5974.html na błotniku i po sprawie Diorama super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 17 Lutego 2007 Autor Share Napisano 17 Lutego 2007 Witam Wreszcie gotowe. Figurki -> Niemcy i Rosjanin z Mosinem - MB, Tankiści - MiniArt, ISU - Zvezda, Pantherturm - pytać Jonaka, całość malowana Humbrolami, Pactrami, Revellami, Olejami artystycznymi, akwarelkami, plakatówkami, ruinki droga , no w sumie wszystko co nie plastikowe robione samemu. Fotki takie sobie ale niestety aparacik i moje zdolności nie pozwalają na więcej, moze w końcu się nauczę. Miłego oglądania życze. Podziękowania dla Jonaka - za wszystkie szpejostwa, którego od niego dostałem, a które były wykorzystane w tej dioramce, Patisona,niko26, icałej reszty za doping Pozdrawiam Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 (edytowane) Jak chcą harmoszki to posadź takiego delikwenta TAAAK To zdjecie jest genialne. Edytowane 17 Lutego 2007 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Gratuluję ukończenia dioramy Artku. Świetnie się całość prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 wymiata.... jest superrrrrr gratuluje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szesnastak Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Extra dioramka. Poprostu Cuuuudo Oby takich więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolvi Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 17 Lutego 2007 Autor Share Napisano 17 Lutego 2007 Dzięki dzięki panowie. Az normalnie chce sie zyć.......;) troche sięobraziłem na to forum aferą z Arturem "Asem" ale mi już chyba przeszło :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 no coz ... super diorama Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 17 Lutego 2007 Autor Share Napisano 17 Lutego 2007 genialna przeróbka fotki..... jak chcesz to z resztą też możesz podziałać dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okonek Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 Brawo Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 17 Lutego 2007 Share Napisano 17 Lutego 2007 z resztą też możesz podziałać - zapalu starczylo mi na pol Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 zaje **** przerabiasz superrr :] co to za program ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majek Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 co to za program ?? Jedyny sluszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PKD4GA Napisano 18 Lutego 2007 Share Napisano 18 Lutego 2007 ShaDow FoX zaje **** przerabiasz superrr - nie, nie i jeszcze raz nie ! Zaje **** to Artek robi dioramy - tu jest kunszt i ooogroom wlozonej pracy. Ja jestem pelen podziwu Mi przerobienie fotek zajelo w porywach 15 minut co w porownaniu z praca nad dio jest niczym Sama dio oceniam na "-6" - minus za brak patefonu co to za program ?? - tak jak juz pisal Majek - Adobe Photoshop CS2 Pozdr. Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi