Forest Napisano 23 Kwietnia 2022 Share Napisano 23 Kwietnia 2022 W dniu 20.04.2022 o 08:38, M.A.V. napisał: @Forest Ty żyjesz ! Zawsze się czaję w ciemnych kątach forum 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 27 Kwietnia 2022 Share Napisano 27 Kwietnia 2022 W dniu 20.04.2022 o 10:32, skell napisał: Mam nadzieje ze dociągnę do konca projekt tym razem. Wszyscy podglądacze mają tu taką nadzieję. Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 9 Maja 2022 Autor Share Napisano 9 Maja 2022 Delikatny update drobnicy - artyleria p-lot Bismarcka w komplecie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 Nieźle. Wrzuciłbyś fotkę z elementem porównawczym, Pozdrawiam. Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 12 Maja 2022 Autor Share Napisano 12 Maja 2022 Godzinę temu, Endrju napisał: Nieźle. Wrzuciłbyś fotkę z elementem porównawczym, Pozdrawiam. Andrzej. A proszę bardzo: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Endrju Napisano 12 Maja 2022 Share Napisano 12 Maja 2022 No. Teraz to dla mnie robi wrażenie. Znawcy tematu pewnie patrzą na mnie jak na dziwaka. Ale czy wszyscy muszą się na wszystkim znać? Pozdrawiam. Andrzej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 20 Maja 2022 Autor Share Napisano 20 Maja 2022 Przyszła pora na 150cm reflektory Bismarcka - Work in progress… 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 (edytowane) Prace powoli postepują do przodu. Nie byłem zadowolony z wyglądu fartuchów artylerii mego Bismarcka. Przemalowałem zatem na kolor bardziej odpowiadający rzeczywistości. Część plotek dostała malowanie i wash. Powoli zaczynam montować wyposażenie na poprzedniej nadbudówce. i jakoś zaczyna toto wyglądać… Edytowane 1 Czerwca 2022 przez skell 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M.A.V. Napisano 1 Czerwca 2022 Share Napisano 1 Czerwca 2022 to poskładane na razie na sucho? bo gdzieniegdzie szpary są dość duże.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skell Napisano 1 Czerwca 2022 Autor Share Napisano 1 Czerwca 2022 Tak - jedynie wieza jest sklejona. Reszta ciagle w dekompozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi